, , ,

Wanders Aurora 610

 1.055,00

Ontdek de Wanders Aurora 610 elektrische haard bij Kachelplaats en bekijk hem hier. Neem contact op voor de beste prijs.


Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met deze prachtige elektrische inbouwhaard van Wanders. Met het veelzijdige en verfijnde ontwerp past de Aurora 610 moeiteloos in elke ruimte, van gezellige woonkamers tot serres en slaapkamers.

Afmetingen

De Aurora haard is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dankzij zijn royale afmetingen van 610mm breed en 479mm hoog voegt hij een vleugje klasse toe aan elke omgeving. Daarnaast is deze haard ook te verkrijgen met een breedte van 740mm en 860mm, zo is er voor een ieder wat wils. Bovendien is deze 610 uitvoering ook beschikbaar als vrijstaand model met een Black Edition mantel, zowel in een lage als hoge versie.

Gemak en sfeer

Met de Aurora haard van Wanders geniet u niet alleen van een prachtig vlambeeld, maar ook van het gemak om de haard eenvoudig te bedienen via het toestel of met de meegeleverde afstandsbediening. Hierdoor beschikt u altijd over de perfecte sfeer met een druk op de knop.

Bestel de Wanders Aurora 610 via Kachelplaats

Bent u klaar om uw huis te veranderen met de betoverende warmte en stijl van de Wanders Aurora haard? Bezoek Kachelplaats en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte haard voor uw woning. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ontdek de Aurora 610 vandaag nog bij Kachelplaats en breng de magie van elektrisch vuur in uw huis!

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Black Edition laag Aurora 610 € 605
  • Black Edition hoog Aurora 610 € 825
Opties:
  • Opbouw bedieningspaneel € 130
  • Afstandsbediening € 35
  • Luxe branderdecoratie € 65

Documentatie

Maattekening wanders aurora.pdf

Scroll naar boven