, ,

Trimline Obsidian

Op zoek naar de Trimline Obsidian? Neem dan contact op met Kachelplaats voor de beste prijs.


De Trimline Obsidian heeft een luxe open uitstraling. Deze vrijstaande gashaard heeft diverse voordelen. Deze gashaard heeft een gesloten gaskachel met een niet al te groot vermogen waardoor deze ook in moderne woningen geplaatst kan worden.

Trimline
Het gevoel van een moderne open haard, met de efficiency van een gesloten verbrandingssysteem. Deze haarden passen in vele interieurs, moderne, klassieke of eventueel in combinatie met een schouw. Het vlambeeld is zeer realistisch en kan niet worden onderscheiden van een echt houtvuur.

Trimline fires
Trimline fires is sinds lange tijd een trendsettende en gerenommeerde Nederlandse fabrikant van een breed scala van elegante verwarmingsproducten. Trimline fires biedt oplossingen voor alle interieurs en situaties. Profiteer van het gemak en comfort welke de gashaarden bieden en vertrouw op de ervaring en de service die Trimline fires u ter beschikking stelt.

Persoonlijk advies
Bent u op zoek naar een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. We zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer 038 760 06 26

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur:

  • Zwart
  • Wit

Documentatie

Product sheet trimline_obsidian_gashaard.pdf

Brochure trimline fires gashaarden.pdf

Brochure trimline vrijstaande gashaarden.pdf

Scroll naar boven