, , ,

Trimline 55XH Tunnel

 5.950,00

De Trimline 55XH Tunnel gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Trimline 55XH Tunnel gashaard is een doorkijkhaard van het merk Trimline Fires. Doordat u van beide kanten zicht hebt op het vuur, kunt u optimaal genieten van het vuurbeeld. Ideaal om twee verschillende ruimtes met elkaar te verbinden of op te delen.

Trimline

Deze unieke gesloten inbouw gashaarden kunnen volledig worden geïntegreerd in een wand of bouwkundige constructie. Het speciale ‘frameless’ ontwerp geeft een bijna niet zichtbare afwerkrand, welke een zeer fraaie en strakke afwerking tot resultaat heeft. Het gevoel van een moderne open haard, met de efficiency van een gesloten verbrandingssysteem. Deze haarden passen in vele interieurs, moderne, klassieke of eventueel in combinatie met een schouw. Het vlambeeld is zeer realistisch en kan niet worden onderscheiden van een echt houtvuur.

Trimline fires

Trimline fires is sinds lange tijd een trendsettende en gerenommeerde Nederlandse fabrikant van een breed scala van elegante verwarmingsproducten. Trimline fires biedt oplossingen voor alle interieurs en situaties. Profiteer van het gemak en comfort welke de gashaarden bieden en vertrouw op de ervaring en de service die Trimline fires u ter beschikking stelt.

Merk

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:

  • Trimline 55XH Tunnel
  • Trimline 55XH Tunnel AR glas € 595

Optioneel:

  • LED branderbed € 385

Documentatie

Maattekening trimline 55xh tunnel.pdf

Energielabel trimline 55xh tunnel.pdf

Brochure trimline fires gashaarden.pdf

Gebruikershandleiding trimline fires.pdf

Scroll naar boven