, , ,

Spartherm Lean Triple

 7.315,00

De Lean Triple houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Lean Triple van Spartherm behoort tot één van de vele luxueuze houthaarden van Spartherm. Dit is een prachtige houthaard met een driezijdig glasraam voor een breed vuurzicht. Daarnaast is de strakke lijnvoering, moderne uitstraling en de ingenieuze technologie kenmerkend bij de houthaarden van Spartherm.

Lean Triple

De Lean Triple is ideaal voor beperkte ruimtes waar minder warmte nodig is. Het U-vormig vuurzicht creëert een indrukwekkend vuurpanorama. De innovatieve verbrandingstechnologie zorgt voor een kleinere stralingsafstand en minder opbouw. Er wordt efficiënt en duurzaam gebruik gemaakt van hout dankzij het compacte formaat.

Eenvoudig uw haard bedienen via uw smartphone

Vele haarden uit het assortiment van Spartherm kunnen worden bediend via een app op uw smartphone of tablet. Dit is de S-Thermatik NEO app van Spartherm welke gemaakt is om van uw telefoon een afstandsbediening te kunnen maken. Vanuit uw stoel krijgt u meldingen voor het ideale bijvulpunt en kunt u het automatisch openen van de liftdeur regelen via het innovatieve Sesam systeem. Verbind uw app met de haard door middel van een gemakkelijke bluetooth-verbinding en u kunt direct genieten van het gemak wat de S-Thermatik NEO met zich meebrengt in combinatie met de Sesam liftdeur technologie.

Eenvoudig uw RUIT SCHOONMAKEN MET HET KLAP en DRAAIDEUR SYSTEEM

Het schoonmaken van een ruit kan bij vele haarden nogal een flinke opgave zijn. Door middel van riskante zuignappen of andere manieren kan het schoonmaken van de ruit van de haard veel moeite kosten. Hier heeft Spartherm het klap-/draaideur systeem op bedacht. Hiermee kunt u gemakkelijk de ruit kantelen met de bijbehorende hendel zodat u genoeg ruimte krijgt voor het schoonmaken van de ruiten van uw haard. Vergeet immers niet; hoe schoner de ruit, hoe mooier het vuur!

Direct de Lean Triple kopen bij Kachelplaats

Bent u geïnteresseerd in de Lean Triple van Spartherm? Dat is geen verassende keuze. Vraag vandaag nog direct en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Kachelplaats voor de beste prijs. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor in één van onze showrooms? Neem dan telefonisch contact op door naar 038 – 760 06 26 te bellen of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Achterwand:
 • Witte Chamotte
 • Zwarte Chamotte € 415
Buitenluchtaansluiting:
 • Aansluitstuk, opzij naar achter € 220
 • Aansluistuk, naar beneden € 99
 • Aansluitstuk, voor S-Thermatik NEO € 175
Automatische rookgasregeling:
 • Geen
 • S-Thermatik NEO (wit of zwart) € 2059
Liftdeursysteem:
 • Geen
 • Sesam, prijs op aanvraag
Trekregeling:
 • Geen
 • S-Kamatik € 890

Documentatie

Energielabel lean 3rl 70h rlu 7 5 kw 1 0.pdf

Energielabel lean 3rl 70h t 7 2 kw 1 0.pdf

Lijntekening spartherm lean triple.pdf

Leaflet sp lean triple.pdf

Installatiehandleidin spartherm de+en+fr+it+es+nl+pl+ru 2020 08 inbouwhaarden.pdf

Gebruikershandleiding spartherm nl 2022 inbouwhaarden.pdf

Scroll naar boven