, ,

Safretti Incanto 1500

 9.410,00

De Safretti Incanto 1500 elektrische waterdamp haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Safretti Incanto 1500 is een decoratieve elektrische waterdamp haard van 170 cm breed. Water en vuur worden samengebracht, dit is misschien wel het grootste contrast dat bestaat. Toch komt er bij dit vlambeeld geen vuur kijken. Door waterdamp in deze elektrische haard te verlichten, ontstaat er een realistisch en levendig vlammenspel. Een voordeel hiervan is dat u zich niet kan verbranden, ook ideaal in een huishouden met kinderen en/of huisdieren.

Bij de Incanto haarden is er de mogelijkheid om deze met de hand bij te vullen of om deze aan te sluiten op een waterleiding, waardoor deze automatisch wordt bijgevuld. Leverbaar met of zonder frame. Standaard geleverd met RVS bovenplaat en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of via de app.

Deze haard is verkrijgbaar in meerdere maten, bekijk ze hier: Incanto
1500
, Incanto 2000, Incanto 2500

Safretti haarden zijn Nederlandse haarden. De haarden van hoge kwaliteit worden bedacht en geproduceerd in Nederland, de leverancier bevindt zich in Haaksbergen.

Zijn er nog vragen of zou u de haard in het echt willen beleven? Bel gerust voor een afspraak met 038 760 0626 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Uitvoering:
  • WF (With Frame)
  • NF (No Frame)
  • ST (See Through)
Met handmatig vulsysteem:
  • Inbouwmodel
  • ST doorkijk model € 1895
Met automatisch vulsysteem:
  • Inbouwmodel € 755
  • ST doorkijk model € 2515

Documentatie

Lijntekening incanto.pdf

Brochure mistero incanto .pdf

Handleiding safretti mistero handmatig vullen.pdf

Handleiding safretti mistero automatisch vullen.pdf

Scroll naar boven