, ,

Planika Galio Star Insert

 3.790,00

De Planika Galio Star buiten gashaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Stap in een wereld van de buitenhaarden van Planika met de Galio Star Insert, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Deze unieke buitenhaard heeft een ronde vorm en een brander in de vorm van een ster, omringd door zwarte diamantstenen die een luxe uitstraling geven. Met zijn veelzijdige ontwerp is de Galio Star Insert perfect voor verschillende inbouwopties, waardoor hij binnenkort het stralende middelpunt van uw buitenruimte zal zijn.

Creëer uw eigen stijlvolle buitenomgeving

Met de Planika Galio Star Insert kunt u uw buitenruimte transformeren tot een stijlvolle en gastvrije oase. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk een unieke ombouw voor deze prachtige haard, waardoor hij perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Met zijn betoverende vlammen en elegante design voegt de Galio Star Insert een vleugje luxe toe aan elke buitenomgeving.

Geniet van comfort en gemak

Ervaar het gemak van de Planika Galio Star Insert met zijn eenvoudige bediening vanaf een afstand. Met de meegeleverde afstandsbediening, het wandschakelpaneel of het optionele smart home-systeem met wifi-module kunt u de haard moeiteloos aanpassen aan uw wensen. Kies zelf of u de haard wilt laten branden op propaan of aardgas, en geniet van zijn betrouwbare prestaties, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden.

Transformeer uw buitenruimte vandaag nog!

Maak van uw buitenruimte een betoverende plek met de Planika Galio Star Insert. Breng warmte, stijl en luxe naar uw tuin en geniet van gezellige avonden onder de sterrenhemel. Neem nu contact op met Kachelplaats en ontdek hoe u uw buitenruimte kunt nog beter kan maken deze prachtige buitenhaard!

Merk

Brandstof

,

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Opties:
  • Gasfles omkasting vierkant zwart € 290
  • Gasfles omkasting vierkant corten € 490
  • Gasleiding beschermhoes € 90
  • Een set van zes houtblokken € 290
  • WIFI module € 550

Documentatie

Lijntekening planika galio star insert.png

Gebruikershandleiding planika galio star insert automatic en.pdf

Techcard planika galio star insert automatic.pdf

Scroll naar boven