, ,

Spartherm Fuora G

 3.445,00

Dit artikel is niet meer beschikbaar.


Met de Fuora G geniet van u een bijzondere haardvuur met lichtaccenten op het terras of in uw tuin. Door het grote ronde glas geniet u van twee zijden van het sfeervolle vuur. Opvallend is het unieke en modern design van de gashaard voor buiten in combinatie met zwart gepoedercoat staal. De Fuora G heeft vlak glas aan de voorzijde, de achterzijde is doorzichtig maar is ook verkrijgbaar in zwart hoogglans.

Fuora G gashaard voor buiten

Met deze tuinhaard geniet u op het terras, in uw tuin of onder de overkapping van een sfeervol en warm vuur. Ideaal voor koudere dagen en zwoele zomeravonden. De Fuora G gashaard voor buiten heeft een opvallend design met grote ronde ruiten en van twee zijden zicht. Deze Spartherm gashaard voor buiten heeft een strakke vormgeving en past daarom erg goed in een modern vormgegeven tuin of terras.

Eigenschappen

In de zwart gepoedercoate zuil kunt u een gasfles van 11 KG kwijt. Hierdoor kunt u zo’n 30 uur genieten van een sfeervol vuur. Wilt u de gashaard verplaatsen? De haard is eenvoudig te verplaatsen dankzij de rolbeugel en de twee wielen eronder. Wilt u minder warmte, maar wel sfeer? Dan kunt u naar wens de vlamhoogte instellen.

Merk

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Aardgas
  • Propaan
Accessoires:
  • Beschermhoes € 230
  • Overgangskoppeling, uitwendig 21,8 mm x 1/14″ € 25

Documentatie

Brochure spartherm tuinhaarden.pdf

Scroll naar boven