, ,

Spartherm Fuora K

 4.815,00

Dit artikel is niet meer beschikbaar.


Met de Fuora K geniet u van een bijzonder haardvuur met lichtaccenten op het terras of in uw tuin. Door het grote ronde glas geniet u van twee zijden van het sfeervolle vuur. Opvallend is het unieke en modern design van de gashaard voor buiten in combinatie met zwart gepoedercoat staal. De Fuora K heeft gebogen glas aan de voorzijde, de achterzijde is doorzichtig maar is ook verkrijgbaar in zwart hoogglans. Het zusje Fuora G heeft aan de voorzijde vlak glas.

Fuora K gashaard voor buiten

Met deze tuinhaard geniet u op het terras, in uw tuin of onder de overkapping van een sfeervol en warm vuur. Ideaal voor koudere dagen en zwoele zomeravonden. De Fuora K gashaard voor buiten heeft een opvallend design met grote ronde ruiten en van twee zijden zicht. Deze Spartherm gashaard voor buiten heeft een strakke vormgeving en past daarom erg goed in een modern vormgegeven tuin of terras.

Eigenschappen

In de zwart gepoedercoate zuil kunt u een gasfles van 11 KG kwijt. Hierdoor kunt u zo’n 30 uur genieten van een sfeervol vuur. Wilt u de gashaard verplaatsen? De haard is eenvoudig te verplaatsen dankzij de rolbeugel en de twee wielen eronder. Wilt u minder warmte, maar wel sfeer? Dan kunt u naar wens de vlamhoogte instellen.

Bestel de Fuora K van Spartherm bij HaardenExpres

Wilt u graag een gashaard buiten in uw tuin of op het terras? Wij leveren de gashaard gratis bij u thuis. Heeft u een vraag over de Fuora K buitenhaard? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Merk

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Type

Vermogen

Opties

Uitvoering:
  • Aardgas
  • Propaan
Accessoires:
  • Beschermhoes € 230
  • Overgangskoppeling, uitwendig 21,8 mm x 1/14″ €25

Documentatie

Brochure spartherm tuinhaarden.pdf

Scroll naar boven