, , , ,

Planika Cool Flame 1000 Pro Insert

 3.890,00

De Planika Cool Flame 1000 Pro Insert waterdamphaard is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Benieuwd naar de mogelijkheden van de Planika Cool Flame 1000 Pro Insert? Deze haard heeft geen afvoer nodig, is maar liefst op zeven verschillende manieren in te bouwen en in te stellen in verschillende kleuren, met het geluid van een knisperend houtvuur.

Sfeervol en veilig

Deze haard is een sfeervolle en veilige toevoeging aan uw woning, genietend van een vuurbeeld, zonder dat deze heet wordt, waardoor deze veilig is voor mens en dier. Geniet van de gezellige sfeer van een haardvuur zonder enig risico.

Handmatig of automatisch bijvullen

De Pro uitvoering is voorzien van een aansluiting voor de vaste waterleiding, waardoor u onbeperkt kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Heeft u liever een haard die u handmatig kan bij gevuld kan worden, dat kan met de Cool Flame 1000 Insert

Luchtvochtigheid

De waterdamp zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid, waardoor u kunt genieten van een comfortabel en aangenaam binnenklimaat. Met de verschillende kleuren verlichting en een handige afstandsbediening kunt u moeiteloos de sfeer aanpassen aan uw stemming en interieur. 

Klein en groot

Naast de Cool Flame 1000 Pro Insert is ook de smallere variant beschikbaar: de Cool Flame 500 Pro Insert. Met de uitgebreide mogelijkheden vindt u zeker een optie die perfect aansluit bij uw wensen, of het nu gaat om een hoekhaard, tunnelhaard of roomdivider of één van de andere vier beschikbare opties.

De Planika Cool Flame bij Kachelplaats

Wij van Kachelplaats staan klaar om u alles te vertellen over de voordelen en mogelijkheden van de Cool Flame 1000 Pro Insert. Bel ons of stuur een e-mail en ontdek hoe deze innovatieve haard uw huis kan veranderen. Mis deze kans en geniet binnenkort van het uitzicht op deze prachtige waterdamphaard van Planika.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Opties

Standaard geleverd met:
  • Optimyst Technology van Dimplex
  • Led verlichting
  • Afstandsbediening
  • Geluidseffecten
  • Glasplaat van 5cm hoog
Opties:
  • Set van zes houtstammen € 265
  • Fireplace – stalen haardombouw – twee-/driezijdig € 690
  • See-through Fireplace – room divider, tunnel en eiland opstelling € 1090

Documentatie

Technische kaart planika cool flame 1000 pro insert.pdf

Technische kaart planika cool flame 1000 pro fireplace.pdf

Technische kaart planika cool flame 1000 pro see through fireplace.pdf

Scroll naar boven