, ,

Morsø 7943

 3.795,00

Een prachtige houtkachel uit de Morso 7900-serie.


Op zoek naar warmte en gezelligheid in de donkere tijden van het jaar? Een houtkachel kan hier moeiteloos in voorzien en maakt direct onderdeel uit van uw interieur. Wanneer prijs, design en functionaliteit in balans moeten zijn, is een keuze voor de Morso 7943 een logisch gevolg. Deze stijlvolle kachel heeft een prachtig eigentijds ontwerp. De mat-zwarte uitvoering past in de meest moderne interieurs, maar garandeert toch het authentieke karakter dat een houtkachel van oudsher heeft. De Morso 7943 combineert hierbij de basiskwaliteiten van een houtkachel en combineert dit met de moderne eisen op het gebied van vormgeving en duurzaamheid. Hiermee is het model onderscheidend en passend bij het grote publiek.

Hoog geplaatste verbrandingskamer

Doordat de verbrandingskamer hoog geplaatst is en de kachel voorzien is van forse ruiten heeft u altijd optimaal zicht op het schitterende vuur. Optioneel kan de Morso 7943 uitgebreid worden met een warmtemagazijn, de hoogte varieeert dan tussen de 1.03 meter en de 1.82 meter.

Verder heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen voor de voet. Gaat uw voorkeur uit naar een gesloten en volledig vlakke voet? Heeft u liever opbergruimte in de voet maar afgesloten met een strak ontworpen deur? Of gaat u voor een open houtvak in de voet? Alles is mogelijk met de Morso 7943.

De kachel levert een acceptabel vermogen van 7,3 kilowatt en hiermee kunnen ruimtes tot 120 vierkante meter worden verwarmd. De kachel scoort ook goed op het gebied van duurzaamheid. Een schone verbranding, waarbij ook aansluiting op de buitenlucht mogelijk is. De kachel voldoet hiermee aan de hedendaagse normen en combineert hierbij al het goede. De grote ruiten van de kachel geven het geheel een open uitstraling. De vlammen lijken hiermee echt de woonkamer in te komen. Kortom een prachtige en compacte aanvulling op ieder interieur.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties
  • Wegneembaar glas € 155

Documentatie

Energielabel morso 7800 7900 serie.pdf

Lijntekening morso 7943.jpg

Morso houtkachel brochure 2023.pdf

Scroll naar boven