, , , ,

M-Design Rustica Small gashaard

 6.915,00

De M-Design Rustica Small gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van je haard perfect past binnen je (bestaand) interieur. Houd je van een modern of eerder klassiek interieur? Een haard bestaat tegenwoordig in verschillende stijlen en biedt voor elk soort interieur wat wils.

Kies voor authenticiteit, kies voor rustiek!

Een rustieke haard vind je vaak terug in herenhuizen, maar komen zeker ook in een moderne woning mooi tot hun recht. Een klassieke haard geeft het bestaand moderne interieur een charmante en authentieke ‘touch’. Door de traditionele vorm van de schouwmantel is deze rustieke haard het pronkstuk van uw ruimte en springt deze meteen in het oog.

De Rustica van M-Design

De Rustica is een gesloten gashaard die de charme van een open haard, het houtvuur en de traditionele schouw benadrukt en dit combineert met het gemak van een gashaard. Deze haard heeft een open-fire look en kan zowel ingebouwd worden in een nieuwe schouw, als aangepast worden aan de bestaande schouw zonder het gebruik van kaders of vulstukken. Door het ontspiegeld glas heb je maximaal zicht op het vlammenspel en lijkt het alsof je een echte authentieke open haard hebt.

M-Design Rustica Small gashaard bij Kachelplaats

Het is geen geheim: u bent gecharmeerd van de M-Design Rustica Small gashaard. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de beste prijs met installatie bij Kachelplaats! Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 038 760 06 26. Staat de M-Design Rustica Small gashaard straks ook bij u in huis?

Merk

Energielabel

Brandstof

,

Kleur

Rendement

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

De Rustica Small is standaard voorzien van:

  • Houtset H1
  • Dubbele brander
  • Eco wave

Binnenwand:

  • Metalen binnenwand (lamellen) € 502
  • Pannenstrips – prijs op aanvraag

Opties:

  • Pannenstrips voor kantelbakje – prijs op aanvraag
  • Ontspiegeld glas € 405
  • LED in de haard € 278
  • Engelenhaar (unex glow) € 30

Documentatie

Energy labels m design gas true vision rustica.pdf

M design lijntekening rustica small.pdf

Rustica Gebruiksaanwijzing.pdf

Rustica NL Installatievoorschriften.pdf

Catalogus Rustica UltraView.pdf

Scroll naar boven