, ,

Jydepejsen Omega High

 4.750,00

De Jydepejsen Omega High houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom.


De Jydepejsen Omega High is als een kunstwerk in uw woonruimte. Met zijn opvallende ronde design, stijlvolle handgreep en deur die helemaal uit zwart glas bestaat, is deze houtkachel een visueel pronkstuk. Standaard wordt deze geleverd met een handige zelfsluitende deur, en u heeft de mogelijkheid om de haard aan te sluiten op een buitenluchtinlaat.

Ideaal voor een grote ruimte

Wat de Omega High echt onderscheidt, is zijn indrukwekkende hoogte. Deze hoge versie voelt zich helemaal thuis in ruime, goed geïsoleerde woonkamers. Met een gebalanceerd vermogen levert deze kachel een imposant volume aan warmte, waardoor het de perfecte keuze is voor diegene die op zoek is naar gezelligheid zonder overdreven hitte.

Omega Core

Voor wie op zoek is naar langdurige warmte, is er de Omega Core-variant, uitgerust met accumulatiestenen. Deze stenen behouden warmte langdurig, vergelijkbaar met speksteen, en geven deze geleidelijk af, zelfs nadat de kachel is gedoofd.

Geavanceerde technologieën

Jydepejsen staat bekend om zijn geavanceerde technologieën, en de Omega High is geen uitzondering. Uitgerust met DuplicAir, een geavanceerd controlesysteem voor optimale verbranding, en een onzichtbare draaivoet die 360° kan draaien, biedt deze houtkachel een complete en veelzijdige ervaring.

Onbezorgd genieten

De Omega High wordt geleverd met 5 jaar garantie. Deze uitgebreide garantieperiode benadrukt het vertrouwen van Jydepejsen in de duurzaamheid en prestaties van hun producten, waardoor u langdurig en onbezorgd kunt genieten van de warmte en stijl van de Omega High.

Ontdek de Omega High bij Kachelplaats – wij helpen u graag!

De Jydepejsen Omega High is verkrijgbaar bij Kachelplaats, waar ons toegewijde team klaar staat om u te assisteren. Laat ons u begeleiden naar het ultieme comfort en stijl met de Omega High. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en een warm welkom in onze showroom!

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Zwart
  • Wit
Opties
  • Draaiplateau € 460
  • Soft-close deursysteem € 400
  • Vloerplaat glas  € 189

Documentatie

Lijntekening jydepejsen omega high core.jpg

Jydepejsen Omega high ecolabel.png

Jydepejsen Omega high handleiding.pdf

Scroll naar boven