, ,

Jydepejsen Omega Core

 5.250,00

De Jydepejsen Omega Core houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom.


Ontdek de Jydepejsen Omega Core bij Kachelplaats, een functionaliteit vrijstaande houtkachel met een imposante uitstraling. De ronde vorm en deur, volledig vervaardigd uit zwart glas, voegen een eigentijds element toe aan elke ruimte. Bij de Core-uitvoering zijn accumulatiestenen toegevoegd.

Accumulatiestenen

De Omega Core-uitvoering is voorzien van accumulatiestenen, waardoor u langdurig kunt genieten van een aangename warmte, zelfs nadat het vuur gedoofd is. Deze stenen, strategisch geplaatst boven de verbrandingskamer, behouden warmte voor een langere periode, waardoor de aangename warmte zich nog geruime tijd verspreidt, zelfs nadat het vuur gedoofd is. Als u op zoek bent naar de variant zonder accumulatiestenen, maar wel dezelfde hoogde, dan verwijzen wij u graag naar de Omega High.

Met zelfsluitende deur

Standaard uitgerust met een zelfsluitende deur voor eenvoudige bediening en verhoogde veiligheid. Voor extra flexibiliteit is er de optie van een roterende voet, waardoor de kachel 360˚ kan draaien. Zo kunt u de warmte en het vuurzicht ervaren, waar u zich ook in de kamer bevindt.

Regelbare warmte

Alle houthaarden van Jydepejsen onderscheiden zich door het unieke DuplicAir® luchtregelsysteem. Met een eenvoudige draaischijf regelt u nauwkeurig de luchttoevoer, voor een optimale verbranding en efficiënte warmteafgifte. Dankzij de snelle convectiewarmte, waarbij de warme lucht zich moeiteloos door de ruimte verspreidt, creëert u al snel een aangename warmte in uw ruimte.

Een aangename garantieperiode

Jydepejsen biedt op hun kachels en haarden een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. Dit benadrukt niet alleen de duurzaamheid van hun producten, maar biedt u ook gemoedsrust bij uw aankoop.

Accumulatie en convectie warmte via Kachelplaats

Ontdek het comfort van de Jydepejsen Omega Core bij Kachelplaats. Laat onze experts u begeleiden naar de perfecte combinatie van stijl en warmte. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies of neem vandaag nog contact met ons op. Verander uw leefruimte met de warmte en gezelligheid van de Jydepejsen Omega Core.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Zwart
  • Wit
Opties
  • Draaiplateau € 490
  • Soft-close deursysteem € 415
  • Vloerplaat glas  € 189

Inclusief accumulatie stenen

Documentatie

Scroll naar boven