, , ,

Jydepejsen Mido Staal

 3.195,00

De Jydepejsen Mido Staal houtkachel is leverbaar via Kachelplaats. Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom.


De Mido Staal van Jydepejsen is een slanke en elegante houtkachel. Dit model heeft een tijdloos design mede door zijn indrukwekkende eenvoud, unieke details en gedegen handwerk. De kachel is voorzien van grote gietijzeren deuren, waarachter zich de aslade bevindt. Door het grote, gebogen glas heb je een imposant zicht op de verbrandingskamer, waar u van het vuur kunt genieten.

Eenvoudig te bedienen

De houtkachel is uitgerust met het unieke DuplicAir® luchtsysteem van Jydepejsen, dat een optimale en milieuvriendelijke verbranding garandeert. De handgreep van de kachel is van sterk, massief, roestvrij staal en heeft een fantastische look. Door het elegante, harmonieuze design en zijn eenvoud past deze houtkachel in veel verschillende interieurs.

Een blikvanger voor uw huis via Kachelplaats

Laat de Mido Staal van Jydepejsen de blikvanger worden in uw huis. De Mido Staal past naadloos in verschillende interieurstijlen dankzij zijn elegante en harmonieuze design. Wacht niet langer, bezoek onze website voor meer informatie of bestel vandaag nog via Kachelplaats.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Zwart
  • Grijs
Opties
  • Speksteen topplaat € 350
  • Buitenluchtaansluiting Ø100 € 115
  • Vloerplaat glas Mido voorleg € 189

Documentatie

Lijntekening jydepejsen mido.jpg

Jydepejsen Mido staal handleiding.pdf

Jydepejsen Mido staal ecolabel.jpg

Scroll naar boven