, ,

Jydepejsen Cosmo 971

 3.225,00

De Jydepejsen Cosmo 971 houtkachel is leverbaar via Kachelplaats.


De Cosmo houtkachels van Jydepejsen hebben het allemaal; een mooie uitstraling, een goed warmterendement en een prachtig vooraanzicht op het vlammenspel. Dankzij de strakke lijnen en de ronde afwerkingen, heeft deze haard een tijdloze uitstraling. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit gietijzer en staal, maar zijn ook verkrijgbaar in een speksteen variant. Het grote venster aan de voorkant loopt vloeiend door in het ronde ontwerp. Het resultaat is een comfortabel binnenklimaat met een gelijkmatige temperatuur, dankzij deze eyecatcher in uw woning.

Jydepejsen eisen

De Jydepejsen Bella is getest en goedgekeurd volgens de strengste keuringseisen, voorzien van een buitenluchtaansluiting en de unieke DuplicAir® bediening.

DuplicAir

DuplicAir® is een speciaal ontwikkeld controlesysteem dat een optimale verbranding garandeert. Dit gepatenteerde systeem is zeer eenvoudig (via een draaischijf) te bedienen en biedt een optimale verwarmingsoplossing gedurende de gehele levensduur van de kachel.

Binnenbekleding Jydepejsen

Binnenbekleding: de vermiculite platen die in de verbrandingskamers van Jydepejsen kachels worden gebruikt, zijn bestand tegen directe blootstelling aan vlammen tot 1100 graden celsius. De platen isoleren de verbrandingskamer, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie van de houtkachel wordt bereikt

Direct de Jydepejsen Bella kopen?

Heeft u besloten dat de Jydepejsen Bella in uw woning zal komen te staan, vraag dan online een offerte voor deze houtkachel aan bij Kachelplaats. Zijn er nog vragen of wilt u een passend advies? Bel dan naar 038 760 0626.

Garantie

5 jaar garantie: de extra lange garantieperiode van Jydepejsen biedt onze klanten meer zekerheid bij hun aankoop. 

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Kleur
  • Zwart
  • Grijs
Opties
  • Buitenluchtaansluiting 100 mm bodem € 115
  • Buitenluchtaansluiting 100 mm achter € 200
  • Vloerplaat glas Cosmo voorleg € 189
  • Top plate (bij toepassing boven aansluiting) € 77

Documentatie

Lijntekening jydepejsen cosmo 971.jpg

Energielabel jydepejsen cosmo.pdf

Jydepejsen brochure 19 20.pdf

Scroll naar boven