, ,

Kalfire E-one 130C

 5.740,00

Bekijk de Kalfire E-one 130C elektrische haard bij Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Kalfire E-one 130C elektrische haard geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one 130C is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlambeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De realistische vlammen worden gecreëerd door middel van unieke technologieën, waarbij gebruik gemaakt wordt van een vlamprojectie. De E-One is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie. Dit model is ook verkrijgbaar als vrijstaande haard.

Hoe werkt de Kalfire E-one?

De Kalfire E-one is een elektrische haard. Een elektrische haard heeft geen rookkanaal of gasaansluiting nodig. Dat betekent dat je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken. De elektrische haard kan daarom op iedere plek worden geplaatst. Met de afstandsbediening heeft met één klik een gezellig haardvuur. Doordat het geen rookkanaal nodig heeft, is deze haard ook zeer geschikt voor appartementen, maar ook voor aardgasloze woningen.

Kalfire E-one 130C bij Kachelplaats

Bent u geïnteresseerd in de Kalfire E-one 130C? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de beste prijs. Dit kan online of neem telefonisch contact met ons op. Bel ons op 038 760 0626 of stuur een mail naar info@kachelplaats.nl. Uiteraard bent u ook welkom om de haard in onze showroom te bekijken in Kampen. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Vlambeeld:
  • Single HD Flame technology
  • Dual HD Flame technology € 705
Bodemplaat:
  • Vlak
  • Design € 227
Verwarming:
  • Atmos Heating € 344
Optie:
  • Hotelschakelaar € 27

Documentatie

Brochure kalfire elektrische haarden.pdf

Lijntekening kalfire e one 130c.pdf

Gebruikershandleiding kalfire e one.pdf

Installatiehandleiding kalfire e one 130.pdf

Scroll naar boven