, ,

Jotul F 377 Advanced

 5.990,00

Een prachtige design houtkachel goed voor meerdere design prijzen.


De tijden dat een houtkachel alleen maar functioneel hoeft te zijn, zijn definitief voorbij. Het comfort blijft belangrijk, maar een design dat boven het maaiveld uitsteekt trekt consumenten in grote mate aan. Dit heeft tot gevolg dat vooraanstaande ontwerpbureaus zich bezighouden met het ontwerpen van de nieuwste modellen houtkachels. De Jotul F 377 is het resultaat van deze designwedloop. Dit model heeft vooraanstaande Noorse en Amerikaanse prijzen gewonnen op dit vlak. Waaronder de “Award for Design Excellence” en de “Amerikaanse Vesta Award”.

De Jotul F 377, zijn tijd vooruit

De Jotul F 377 wordt geleverd in een stijlvol zwart gelakte uitvoering. Het vuurzicht wordt gekenmerkt door de grote rechthoekige ramen die van 3 zijden onverhinderd zicht geven op het vuur. Elegant speksteen zorgt voor een prachtige afwerking die daarnaast ook nog functioneel is door het vermogen warmte vast te houden. Onder de vuurhaard is een ingenieus opbergsysteem verwerkt die optimaal gebruiksgemak in de hand werkt.

De kachel heeft een maximaal vermogen van 7 kilowatt en een rendement dat met gemak de 80% overschrijdt. De koper heeft de mogelijkheid om naar keuze een gietijzeren deur te plaatsen in het voetstuk. De kachel heeft een hoogte van 1.1 meter en een breedte van bijna 50 centimeter. De lengte van de houtblokken kan maximaal 30 centimeter zijn en het gewicht van de kachel is 200 kilogram. Dit bijelkaar maakt de Jotul F 377 Clean Burn uitmuntend in vorm én prestaties.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering
  • Speksteen
Opties
  • Heat Storage System voor HIGH TOP – 55 kg / 6 stenen (Let op: alleen voor bovenaansluiting) € 595
  • Verse luchtaansluiting Ø100, lengte 1 m € 140
  • Vloerplaat F 360/370 staal € 100
  • Vloerplaat F 360/370 glas € 95

Documentatie

Maattekening jotul f 370 advance.pdf

Energielabel jotul f 370 advance.pdf

Jotul catalogus 2023 2024.pdf

Scroll naar boven