, ,

Global Fires 120 BF

 4.040,00

De Global Fires 120 BF is verkrijgbaar via Kachelplaats.nl. Neem nu contact met ons op voor de beste prijs.


De Global 120 BF is een nieuw model in het assortiment van Global FIres. Direct valt het breed panoramisch vuurzicht op. Dit wordt gecombineerd met een beperkte inbouwdiepte en de mogelijkheid om de haard te gebruiken met het PowerVent systeem. Dit zorgt ervoor dat de haard bijna overal eenvoudig geplaatst kan worden.

Met de keuze uit verschillende achterwanden en branderdecoraties wordt de haard geheel eigen. Voor de branderdecoratie is er de keuze uit fraaie houtblokken, witte kiezelstenen of antraciete glassteentjes. Voor de achterwand is er de keuze uit de standaard zwart glad of de luxe Ceraglass. Ceraglass geeft met de spiegeling het vuur nog meer diepte en levendigheid.

De haard wordt compleet met afstandsbediening geleverd. Hiermee is de Global 120 BF eenvoudig te bedienen. Het vermogen van de haard is 7kW en het rendement is maar liefst 88%.

Een efficiënte, schone en mooie gashaard. Deze haard met gesloten verbranding heeft een perfect vlambeeld met laag gasverbruik en hoog rendement. Kiest u voor gemak? Kies dan een Global gashaard, met slechts een druk op knop kunt u genieten van een prachtig en natuurlijk haardvuur.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Aardgas of propaan
Inclusief houtset (bruin), stenen (wit) of glas (antraciet), afstandsbediening, elektronische ontsteking
Optioneel (meerprijs)
  • Interieur ceraglass € 285
  • Bedieningsluik, ivoorwit € 158

Documentatie

Lijntek global 120 bf.pdf

Energielabel global fire 120 bf.pdf

Installatiehandleiding global nl global 120 bf.pdf

Gebruikershandleiding global nl voor rce toestellen.pdf

Scroll naar boven