, , ,

Gazco eReflex 135RW

 2.975,00

De Gazco eReflex 135RW is nu leverbaar op Kachelplaats!


De Gazco eReflex 135RW elektrische haard is een mooi groot model in de nieuwe generatie elektrische haarden. Deze haard is voorzien van de nieuwste Chromolight verlichtingstechnieken. Op het branderbed liggen natuurlijke houtblokken en een combinatie van stenen voor een echt vuureffect. De verlichting kan volledig bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening of met een app die gratis kan worden gedownload. De RW generatie kan geplaatst worden als een fronthaard of als een panoramahaard met twee of drie zijden. Het werkt perfect in een mediawand met de televisie erboven. Er is een aparte ledstrip verkrijgbaar voor extra sfeerverlichting, deze kan bijvoorbeeld onder een boekenplank of achter de televisie geplaatst worden.

Keuze branderbed

Voor een op maat gemaakte haard in uw interieur is de nieuwe generatie eReflex modellen een perfecte keuze. Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed, waaronder een set natuurlijke eikenhoutstammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten geven de haard een leuke variëteit van een klassiek tot supermodern vuurbeeld. Ongeacht uw keuze, de effecten zijn gemakkelijk te wisselen door het glas aan de voorkant te verwijderen.

Kies uw stijl

Deze nieuwe generatie eReflex haarden zijn ontworpen om een opvallend middelpunt te zijn. Het is een meerzijdige haard die als driezijdige hoekhaard geplaatst kan worden of met twee zijden of als fronthaard. Om een traditioneel haardbeeld te creëren passen de 55RW en 75RW als fronthaard in de klassieke stenen mantels met bijpassende vloerplaat. Er is keuze uit zes periodieke Engelse stijlen in leisteen of marmer.

Verbeter uw interieur met de Gazco eReflex 135RW elektrische haard via Kachelplaats

Ontdek de Gazco eReflex 135RW elektrische haard bij Kachelplaats en breng warmte en sfeer in uw interieur. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om deze prachtige haard zelf te ervaren!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Ledstrip € 125

Documentatie

Maattekening Gazco eReflex 135RW.jpg

Gazco eReflex Installatie en gebruikershandleiding.pdf

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven