, ,

Gazco Avanti 190RW

 4.345,00

De Gazco Avanti 190RW elektrisch is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


Ervaring in innovatie van elektrische vuren en vlammen hebben bijgedragen in het ontwerp van de Gazco Avanti 190RW elektrische haard. Scherp dansende vlammen met het effect van brandende houtstammen maken de Avanti meer dan zomaar een elektrische haard.

Innovatieve Chromalight® Plus technologie

Dankzij de innovatieve Chromalight® Plus technologie kan de Avanti tot in detail worden ingesteld; sprankelend voor een gezellige borrel, gangmaker bij een feestje of rustgevend bij het lezen van een spannend boek.

Volledige controle over vlammen en verlichting

De Avanti ChromaLight® Plus heeft een specifieke technologie voor het instellen en bedienen van alle vlammen. Er zijn apart te bedienen primaire en secundaire vlammen, verlichting vanuit de houtstammen, verlichting van onder het brander bed naar boven en van boven op het brander bed. De kleurverlichting, de helderheid en de snelheid zijn apart in te stellen. Elk soort vlam kan mooi in harmonie zijn of juist contrasterend zijn voor een opvallend effect, en er is de Spectrum modus die alle kleuren langzaam afdraait. Er is een mogelijkheid tot het aansluiten van twee aparte ledstrips voor extra connectie met uw haard in de kamer die de vlammen van de haard extra accentueert. Deze kan bijvoorbeeld achter de televisie worden geplaatst of onder een plateau. Om uw persoonlijke ideaal te vinden heeft de Avanti de mogelijkheid om de snelheid van het vlammenspel te bepalen.

Handige afstandsbediening en app bediening

De Avanti kan bediend worden met de afstandsbediening of met een app. Hiermee heeft u altijd controle over de vlammen, verlichting en de verwarming. De app kan via het Wifi netwerk met een iOS of Android apparaat worden gebruikt.

Ideale haard voor u via Kachelplaats

Ontdek de Gazco Avanti 190RW en ervaar de perfecte combinatie van innovatie, stijl en comfort voor uw woning. Bij Kachelplaats helpen we u graag bij het vinden van de ideale haard voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Berkenstammen € 205
  • Ledstrip € 129

Documentatie

Lijntekening gazco avanti elektrisch.png

Gazco elektrische haarden en kachels.pdf

Scroll naar boven