, , , , ,

Faber e-Matrix Vertical 800/1600 ST

Prijs op aanvraag


De E-Matrix Vertical Fire is een uiterst innovatieve elektrische haard van het welbekende merk Faber. Deze luxueuze verticale doorkijkhaard haard is een echte eye-catcher voor in uw woning. Met innovatieve technieken heeft Faber een uiterst realistisch ogende elektrische haard weten te creëren van hoge kwaliteit.

Faber E-Matrix Vertical Fire

De E-matrix Vertical Fire wordt geleverd met het multicolor vlameffect. De optionele bodemverlichting is in talloze kleuren en -patronen instelbaar. Hierdoor kan het interieur van de E-Matrix 800/1600 ST worden aangepast aan de omgeving en aan de gewenste sfeer. De bedieing van alle functies verloopt via een nieuwe versie van de Faber app. De Faber E-Matrix 800/1600 ST is toegankelijk via een ruime servicedeur en het gloeibed kan naar keuze worden ingericht met een nieuwe natuurgetrouwe houtset, steen of glas. De Vertical Fire heeft een bijverwarming van maximaal 2kW.

e-Matrix Mood bodemverlichting

De e-Matrix mood serie heeft een extra verlichtingsmodule toegevoegd aan de bestaande e-Matrix lijn. Het gaat hier om bodemverlichting die een ondersteunende rol speelt in het creëren van een realistisch ogend vuur. De bodemverlichting is instelbaar zodat het asbed een daadwerkelijk gloei effect krijgt. Hierdoor lijkt het net alsof het asbed nog gloeiende deeltjes van het vuur bevat.

Opti-Myst

Het gepatenteerde Opti-Myst systeem is één van de meest ingenieuze technieken die Faber geïntroduceerd heeft in de elektrische haarden- en kachelbranche. Het gaat hier om een brandertechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van ultradunne waternevel welke belicht wordt door energiezuinige led-verlichting. Hierdoor ontstaan er vlammen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Alleen stroom en water zijn benodigd om dit prachtige systeem te laten werken. Daarnaast draagt de ultradunne waternevel ook nog eens bij aan de vochthuishouding in uw huis.

Faber ITC-App

De Faber ITC App (Intelligent Control App) is een uitgebreide applicatie voor het bedienen van uw Faber elektrische haard. De applicatie is te gebruiken voor alle e-Matrix Mood modellen uit het assortiment van Faber en is te verkrijgen voor IOS en Android toestellen. De applicatie fungeert als de extra afstandsbediening van uw Faber elektrische haard en geeft u verschillende opties voor het afstemmen van uw elektrische haard naar wens. Hiermee kunt u vlamhoogtes aanpassen, het verwarmingselement regelen, de geluidsfunctie instellen, de led-verlichting aanpassen, en nog veel meer. Kortom, met de ITC App van Faber haalt u alles uit uw Faber haard.

Over Faber haarden

Het verhaal van Faber begon rond 1844 toen oprichter Jan Gerrits Faber een smederij begon en het eerste Faber vuur ontstoken werd. Nu 175 jaar later is Faber uitgegroeid tot één van de koplopers in de gas en elektrische haardenbranche. Het constant ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken is wat de Faber gashaarden en elektrische haarden zo speciaal maken. De passie voor ontwikkelen heeft voor diverse uitvindingen en patenten gezorgd die vandaag de dag nog steeds het standaard zijn in de wereldwijde haardenmarkt voor zowel gas als elektrische haarden. In der loop der jaren is Faber onderdeel geworden van de Glen Dimplex Group welke de wereldwijd grootste fabrikant is van elektrische haarden en kachels.

Direct bestellen bij Kachelplaats

Is uw oog gevallen op de e-Matrix Vertical 800/1600 ST van Faber? Vraag dan vandaag nog direct en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Kachelplaats voor de beste prijs of bezoek één van onze showrooms in Kampen, Alblasserdam of Mijdrecht. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Bottom light € 466
Decoratie:
  • Houtset
  • Witte kiezels
  • Acrylic Ice

Documentatie

Lijntekening Faber e Matrix Vertical 800 1600 ST.PDF

Productsheet Faber e Matrix Vertical 800 1600 ST.pdf

Glen dimplex faber brochure 2023 2024 nl.pdf

Faber prijslijst.pdf

Scroll naar boven