, , ,

Elu W Three Sided 60/45

 4.750,00

Ervaar luxe met de Elu W Three Sided 60/45 waterdamphaard, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Ontvang de beste prijs – neem direct contact op!


Nieuw in ons assortiment zijn de haarden van Elu-fire, deze zijn te verkrijgen in veel verschillende maten en opties. Voor wie op zoek is naar een specifiek formaat, is er de optie om de haard op maat te laten maken. Deze Elu W Three Sided 60/45 heeft een vuurzicht van 60cm breed en 45cm hoog.
Dankzij het zicht vanuit drie zijden op het vuur, geniet u van een prachtig vuurbeeld. Deze bijzondere haard combineert verlichting met waterdamp, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat doet denken aan dansende vlammen.

Het veelbelovende beeld van waterdamp

De Elu W waterdamphaarden zijn uitgerust met een Optimyst brander, wat zorgt voor een betoverend vuurbeeld. Het vernevelen van water en de opstijgende damp tussen de houtset in combinatie met lichtprojectie creëert een uiterst realistische vuurervaring. Voeg optionele bodemverlichting toe voor nog meer sfeer. Als u van een aangename warmte wilt genieten, is het toevoegen van een verwarmingsmodule een optie. Een rookkanaal is niet nodig, waardoor de installatie eenvoudig is. Na plaatsing heeft u zelfs de flexibiliteit om te wisselen tussen waterdamp en Bio-ethanol als brandstof.

Geen gedoe met afvoer, slechts een stekker nodig!

Deze waterdamphaarden vereisen geen ingewikkeld afvoersysteem, enkel een stekker in het stopcontact. Hierdoor is de installatie bijzonder eenvoudig, en kunnen deze haarden vrijwel overal geplaatst worden. Of het nu in een appartement is of in een buitenruimte, de Elu W haarden bieden veelzijdigheid in plaatsing. Ze zijn perfect om in te bouwen, bijvoorbeeld in combinatie met een televisie of meubel. Wat betreft de afwerking zijn er talloze mogelijkheden om de ombouw te personaliseren met verschillende materialen, zoals MDF, hout of behang.

Veelzijdige opties en mogelijkheden

Met de Elu-fire haarden heeft u veel mogelijkheden op het gebied van modellen, inbouwmogelijkheden, brandstof en afwerkingen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een specifiek model, een unieke inbouwoplossing, een gepersonaliseerde afwerking, of de mogelijkheid om te variëren in brandstof. De Elu-fire haarden passen zich aan aan uw individuele stijl en behoeften.

Ontdek uw perfecte haard bij Kachelplaats

Laat uw verwachtingen overtroffen en ontdek de veelzijdigheid van Elu-fire haarden bij Kachelplaats. Bezoek onze showroom of ontdek ons uitgebreide online aanbod. Voor persoonlijk advies en professionele installatie staan wij altijd voor u klaar. Breng warmte en stijl in uw huis met de unieke Elu-fire haarden. Neem contact met ons op voor een haard die perfect aansluit bij uw wensen en geniet van de gezelligheid die het toevoegt aan uw leefruimte! Is de Elu W Three Sided 60/45 binnenkort het stralende middelpunt van uw interieur?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

inclusief houtset (bruin), witte of grijze kiezels, blank glas en afstandsbediening
Opties:
 • Multi color brander (RGB) € 125
 • Verwarmingsmodule € 475
 • Bodemverlichting € 475
 • Brons of grijs glas € 200
 • Pompset inclusief 4 liter vat € 400
 • Convectieset: 2 roosters & convectieslangen € 175
Potenset:
 • Potenset tot 500mm € 75
 • Potenset tot 900mm € 125
Kaders:
 • Kader 10 cm € 295
 • Binnenwerk & kaders hoogglans zwart – prijs op aanvraag
 • Afwijkende kaders (vorm/afmeting) – prijs op aanvraag
 • Afwijkende kleur kaders – prijs op aanvraag
 • Afwijkende kleur binnenwerk – prijs op aanvraag

Documentatie

Lijntekening elu fire three sided 60 45.png

Brochure elu fire april 2024.pdf

Scroll naar boven