, , ,

Element4 Tenore 240

 11.230,00

Op zoek naar de Element4 Tenore 240 gashaard? Vraag nu bij Kachelplaats een offerte aan voor de scherpste prijs.


Op zoek naar een gashaard waar geen einde aan komt? Dan is de Element4 Tenore 240 de keuze. Deze doorkijk gashaard, ook wel tunnelhaard genoemd, heeft een breedte van wel 240cm. Met het vuurzicht van 2 kanten geeft deze haard een bijzonder ruimtelijk effect. Zeer geschikt om te plaatsen op de scheiding tussen 2 vertrekken of om een ruimte een extra ruimtelijk effect te geven.

De Tenore 240 wordt standaard met elektronische ontstekening geleverd. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd. Voor de branderdecoratie heeft u de keuze uit een houtset, witte carrara kiezels en witte of grijze marmersplit. Ook wanneer u eventueel de haard op propaan wilt laten branden is dat geen probleem.

Tenore 240 of de Tenore 240H

De Tenore 240 van Element4 is leverbaar in 2 uitvoeringen. De gewone Tenore 240 heeft een ruit hoogte van 38cm. Hiermee is het een zeer brede haard met een relatief lage ruit.

Wilt u meer vuurzicht? Kies dan voor de Tenore 240H. Van deze haard is de ruit ruim 57cm hoog. Dit geeft 50% meer vuurzicht. Daarnaast kan de Tenore 240H ook uitgevoerd worden met binnenwanden van zwart glas. Dit geeft extra weerspiegeling van het vlammenspel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief Multi burner
Keuze uit:
  • Houtset, witte carrara stenen, witte of grijze marmersplit
  Opties:
  • Zwart glas € 536
  Accessoires:
  • ProControl € 295

  Documentatie

  Lijntekening Element4 Tenore 240.pdf

  Energielabel Element4 Tenore 240.pdf

  Installatiehandleiding Modore Tenore 240.pdf

  Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

  Brochure element4 nl.pdf

  Scroll naar boven