, ,

Element4 Elite 60 I E

 2.499,00

De Element4 Elite 60 IE Front elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de beste prijs.


De Elite 60 I E Front van Element4 is een elektrische haard met een stijlvol design. De haard beschikt over een zeer realistisch vlambeeld dat bijna niet van een echt houtvuur te onderscheiden is! Met de drie verschillende vuurbeelden is de Elite een echte sfeermaker. En naast sfeer, geeft de haard ook nog warmte van 1,5 kW.

Naar wens aan te passen

De Elite4 60 I E wordt standaard geleverd met een 4-zijdig kader, maar kan ook uitgevoerd worden met een 3-zijdig kader. Hij is voorzien van een echte houtset en elegante donker achterwand (lichte variant optioneel). Met de 16 verschillende kleurenpatronen, kan u de haard aanpassen naar uw stemming of omgeving.

Ontspiegeld glas

De Elite 60 I E Front beschikt net zoals de andere elektrische haarden van Element4 over ontspiegeld glas. Hierdoor is het glas bijna niet zichtbaar en heeft u geen last van lichtval die een hinderlijke spiegeling kan geven. U krijgt standaard een afstandsbediening bijgeleverd en u kunt de gratis app downloaden, zodat u de haard gemakkelijk vanaf de bank kunt bedienen!

Elite 60 IE Front elektrische haard bij Kachelplaats

Als u op zoek bent naar een stijlvolle en sfeervolle elektrische haard met een uiterst realistisch vlambeeld, dan is de Elite 60 IE Front elektrische haard de perfecte keuze. Deze elektrische haard is eenvoudig te bedienen en zou een prachtige aanvulling zijn op uw interieur. Voor meer informatie en een offerte kunt u online contact opnemen met Kachelplaats, of u kunt ons direct bellen op 038 760 0626. Breng de warmte en charme van deze haard in uw huis en geniet van een gezellige sfeer.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Maattekening elite 60 i e.pdf

Installatiehandleiding elite e nl.pdf

Gebruikershandleiding Element4.pdf

Element4 gebruikshandleiding 4 talig.pdf

Brochure element4 nl.pdf

Scroll naar boven