, , ,

Dru Virtuo 80/3

 5.110,00

Bekijk de elektrische Dru Viruo 80/3 haard met ultiem zicht op het vuur en 3D effect. Vraag een offerte aan voor de beste prijs bij Kachelplaats.


Laat u inspireren door de schoonheid en warmte van de Dru Virtuo 80/3 elektrische haard, verkrijgbaar bij Kachelplaats. Met zijn geavanceerde 3D-technologie brengt deze haard een uniek, gezellig middelpunt in uw woning. Ervaar de gezelligheid van dansende vlammen, waarbij het vuurbeeld vanuit alle hoeken van de kamer zichtbaar is.

Ontdek de Virtuo Serie

Dankzij het innovatieve ontwerp heeft u geen schoorsteen, water- of gasleiding nodig om van deze haard te genieten. Dru heeft een uitgebreid assortiment ontwikkeld van de Virtuo serie met verschillende afmetingen en front-, hoek- en driezijdige modellen. Zo vindt u altijd een haard die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en interieur.

Zien is geloven bij Kachelplaats

Ontdek in onze showroom het vuurbeeld van de Dru Virtuo 80/3, waarbij de vlammen zo realistisch mogelijk worden nagebootst. Deze haard zou u eigenlijk in het echt moeten zien om te ervaren hoe deze haard echte vlammen nabootst, zelfs in verschillende kleuren. Stelt u zich eens voor: gezellige avonden met vrienden, romantische momenten met uw partner of ontspannen uurtjes na een drukke dag. Met de Dru Virtuo 80/3 wordt elke dag een genot. Neem vandaag nog contact met ons op.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief houtset (bruin), Eco Glow (LED gloeibed), afstandsbediening
Uitvoering:
  • Interieur decorglass zwart
Accessoires:
  • Convectiespoiler € 23

Documentatie

Lijntek virtuo 80 3.pdf

Info nl virtuo 80 2 3.pdf

Brochure Dru Virtuo haarden.pdf

Scroll naar boven