, ,

Dru Polo

 3.845,00


Na de al vele jaren succesvolle vrijstaande gaskachel, de DRU Trio, komt DRU nu met een nieuw model. De DRU Polo. Ook een vrijstaande gaskachel met 3-zijdig vuurzicht maar dan uitgevoerd in het zwart.

De DRU Polo heeft een beperkt verwarmend vermogen. Door het geringe vermogenvan nog geen 4 kW is deze haard ook geschikt voor de kleinere ruimte of de goed geïsoleerde grote woonkamer. Standaard wordt de Polo met een zwarte achterwand geleverd. Naar wens kan deze vervangen worden door een ceraglass exemplaar. Het ceraglass geeft extra weerspiegeling van het vlammenspel en de houtstammen, het vuur heeft daarmee een extra dimensie. Zowel de haard als het bijbehorende afvoermateriaal is verkrijgbaar in het zwart. Standaard wordt de haard compleet met afstandsbediening, thermostatische regeling en elektronische ontsteking geleverd.

Het aansprekende ontwerp, het moderne zwarte uiterlijk, de strakke rechte lijnen en de optie voor een ceraglass achterwand maken de Polo een aantrekkelijke vrijstaande gaskachel. Hiermee is het een interessante gaskachel voor wie net wat anders zoekt dan de “klassieker” DRU Trio.

Om de haard aan te sluiten kan het benodigde afvoermateriaal in de kleur van de haard geleverd worden. Zowel rechte pijp als bochten kunnen in het zwart geleverd worden.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

incl. houtset (bruin), afstandsbediening, elektronische ontsteking
• Polo, interieur zwart, exterieur zwart € 3.590,–
Optioneel (meerprijs)
• Interieur ceraglass € 130,–

Documentatie

Dru polo lijntekening.pdf

Dru leaflet polo flyer.pdf

Scroll naar boven