, , , ,

Dru 55

 1.665,00


Een klassieke gietijzeren houtkachel met een prachtig vuurzicht door de volglasdeur, dat is de DRU 55. Deze kachel kan zowel als houtkachel en als Multi-Fuel kachel geleverd worden. De houtkachel uitvoering, de DRU 55 CB, heeft een bijzonder hoog rendement en een goed zicht op het vlammenspel. De Multi-Fuel, de DRU 55 MF, is geschikt om te stoken met hout, bruinkoolbriketten en kolen.

Keuze uit vele kleuren email

Ook deze DRU kachel is uitgevoerd in een hoge kwaliteit gietijzer. Standaard wordt deze uitgevoerd in lak met de kleur antraciet. Naar wens kan er ook gekozen worden voor een email afwerking. Voor email heeft u de keuze uit majolica bruin en crème wit.

Moderne techniek

De DRU 55 is voorzien van de modernste verbrandingstechniek. Hiermee wordt een rendement van maar liefst 80% gehaald. Daarnaast blijft de ruit vrij van roetaanslag door een zogenaamd airwash systeem.

Helaas beschikt deze kachel niet over een buitenluchtaansluiting. Dit maakt de kachel minder geschikt voor goed geisoleerde woningen of woningen met mechanische ventilatie. Zijn grotere broer, de DRU 64 en de DRU 78 hebben deze optie wel.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

, ,

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

DRU55, middelgrote moderne kachel (inclusief buitenluchtaansluiting)
Uitvoering:
• DRU55CB, hout, antraciet gelakt 
Accessoires:
• Rookgasthermometer, magnetisch € 38
• Vochtmeter € 47

Documentatie

Scroll naar boven