, ,

Dimplex Opti-V Vista 130 III

De Dimplex Opti-V Vista 130 III elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


Ervaar de gezelligheid van een knisperend haardvuur in huis, zelfs op warme dagen, met de werkelijkheid die de Opti-V technologie biedt. Deze innovatieve combinatie van HD TV en LED-technologie creëert een verbluffend realistische vlamillusie. De flikkerende vlammen dansen over gloeiende houtblokken, vergezeld van het knetterende geluid van vonken, zonder daadwerkelijke verbranding. Bekijk de frontvariant hier.

Opti-V: Warmte en sfeer, ongeacht het weer

Of het nu midden in de zomer is of op een regenachtige herfstdag, met Opti-V kunt u de warmte en sfeer ervaren, ongeacht de temperatuur buiten. Bedien het prachtige vlameffect apart van de verwarmingsfunctie en creëer een knusse sfeer wanneer u maar wilt.

Opvallende gezelligheid voor elk interieur

Opti-V biedt diverse stijlvolle haardontwerpen die een vleugje iconische charme aan elke ruimte toevoegen. Of u nu een gezellige hoek wilt creëren of een opvallend element in uw interieur wilt plaatsen, Opti-V heeft voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Opti-V

Laat u verbazen door het ongelooflijk realistische vlameffect dat u moet zien om te geloven! Geniet van de sfeer van een vlam, ongeacht de warmte, door het vlameffect los van de verwarming te bedienen. Met slechts één druk op de knop creëert u direct een gezellige sfeer, waardoor u in een mum van tijd een knusse ambiance realiseert. Met behulp van hoogwaardige videoprojectie en slim geplaatste spiegels creëren we een levensechte en betoverende vuurervaring. Met een inbouwdiepte van minder dan 40 cm, een breedte van 135,6 cm en een hoogte van 45 cm biedt de Opti-V Vista 130 III extra flexibiliteit in integratie in uw interieur.

Opti-V Vista 130 III bestellen bij Kachelplaats

Bestel vandaag nog de stijlvolle Opti-V Vista 130 III (driezijdige) elektrische haard van het merk Dimplex. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie via 038 760 06 26. Bewonder de haarden van Dimplex in onze showroom in Kampen. Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en verheug u op de binnenkort bij u thuis te bewonderen Dimplex Vista 130 III elektrische haard.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Lijntekening vista 130 I.PDF

Technische gegevens dimplex vista 130 I III nl.pdf

Productsheet dimplex vista 130 I III en.pdf

Brochure Dimplex Vista 130 I III.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven