, , ,

Dimplex Revillusion Firebox 30”

 1.010,00

De Dimplex Revillusion Firebox 30” is nu leverbaar via Kachelplaats!


PRODUCTEN UIT HET DIMPLEX ASSORTIMENT ZIJN UITSLUITEND BIJ HAVÉ VERWARMING IN LUNTEREN TE BEZICHTIGEN. NEEM CONTACT OP VOOR HET ACTUELE AANBOD.

Geniet van het gevoel van een ‘klassieke’ openhaard dankzij de Dimplex Revillusion firebox 30″ met Optiflame® Revillusion vlameffect. De haard maakt gebruik van het mirage vlampaneel wat voor een realistisch vlambeeld zorgt, in combinatie met de bakstenen achterwand. Het vuurbeeld is in de kleuren rood en blauw in te stellen. Zet tijdens frisse dagen de warmte functie aan, zodat jij van een aangename temperatuur kunt genieten.

Optiflame®
Thuis heerlijk genieten van het unieke vlameffect van uw Dimplex haard. Eenvoudig regelbaar en de houtblokken lijken echt te leven. Dit kan met de gepatenteerde elektrische ’Optiflame® technology’.
Uw haard is eenvoudig met de afstandsbediening te bedienen. Het effect is warm, sfeervol en nodigt uit voor een bijzonder momentje met familie en vrienden. Mede door de inventieve verlichting van de houtset met de nieuwste LED-technieken is het effect van uw haardvuur optimaal. De houtblokken geven precies de juiste, warme sfeer en gloeien zoals het hoort. U hoeft alleen maar te genieten van het effect wat vuur op mensen heeft.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Achterwand:

  • Revillusion
    Firebox 30′ 
  • Revillusion
    Firebox 30′ Concrete

Documentatie

Handleiding Dimplex Revillusion Firebox 30.pdf

Informatieblad Dimplex Revillusion Firebox 30.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven