, , ,

Dimplex Grand Rouge

 1.143,00

De Dimplex Grand Rouge elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Dimplex Grand Optimyst elektrische kachel is een prachtig alternatief voor een gas- of houtgestookt vuur. Het is geschikt voor veel kamers, waaronder de woonkamer, eetkamer en serre. Een verbluffende combinatie van eenvoud en elegantie.

Optimyst-technologie

Deze elektrische haard maakt gebruik van Optimyst-technologie, die direct een uitnodigende, warme gloed aan de kamer toevoegt. Optimyst gebruikt ultrasone technologie om het meest realistische vlameffect ter wereld te creëren, met een ultradunne waternevel die vlam en rook nabootst. Terwijl de nevel door de houtblokken opstijgt, wordt warm licht uitgestraald en weerkaatst tegen het water, waardoor een ongelooflijk realistische 3D illusie van vlammen en rook ontstaat, die vaak verward wordt met echt vuur.

Warmteniveau behouden

Deze haard maakt gebruik van een thermostaat die de warmte aan- en uitschakelt om de warmteniveaus te behouden. Deze haard kan handmatig worden bediend via de functiebedieningen op de eenheid of met de eenvoudig te gebruiken afstandsbediening.

De Grand, een passende naam voor deze prachtige elektrische kachel, combineert het klassieke gevoel van een houtkachel met moderne elektrische functionaliteit.

Nu de Dimplex Grand Rouge bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Grand Rouge elektrisch haard van ons merk Dimplex bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt een selectie van de haarden van Dimplex ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dimplex Grand Rouge elektrische haard bij u thuis?

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Datasheet grand rouge.pdf

Optimyst how to maintain your optimyst.pdf

Lijntekening grand rouge.pdf

Handleiding grand rouge nl de fr no gb.pdf

Dimplex Grand Rouge 235230F Productsheet NL.pdf

Prijslijst Dimplex 2023 2024.pdf

Scroll naar boven