, , ,

Dik Geurts Modivar 5 Store Front

 2.466,00

De Modivar 5 Store Front, een design houtkachel van de Nederlandse fabrikant Dik Geurts. Nu leverbaar via Kachelplaats.nl.


Bent u nieuwsgierig naar wat de Dik Geurts Modivar 5 Store Front vrijstaande houthaard zo bijzonder maakt? Deze prachtige haard biedt onder de haard ruimte voor uw houtopslag, zodat u eenvoudig houtblokken kunt bewaren voor een gezellige stookavond. Hiermee brengt u niet alleen warmte en sfeer in uw huis, maar voegt u tevens een vleugje praktische elegantie toe.

Gezelligheid en functionaliteit

Met deze modulaire kachel heeft u keuze te over met verschillende houtvakken – voor ieder wat wils! Het grote glazen raam geeft u een onbelemmerd zicht op het betoverende vlammenspel. Dankzij de intuïtieve luchtschuif is deze houtkachel een fluitje van een cent om te bedienen. Bovendien kunt u het rookkanaal zowel aan de bovenkant als aan de achterkant aansluiten, wat het installatiegemak vergroot.

Hoogwaardige kwaliteit

Wat maakt de Dik Geurts Modivar 5 EA/RS nog specialer? Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerd IR-glas. Dit betekent een superieur rendement en langer behoud van warmte in de haard. En laten we niet vergeten dat het glas aanzienlijk schoner blijft. De optimale verbranding en hoogwaardige materialen zijn de sleutel tot succes. De haard is ontworpen met een strakke stookbodem en bekleed met warmtevasthoudend vermiculiet voor een optimale isolatie. Dit leidt tot een efficiënte verbranding.

Optimaal vuurbeeld

Het beste van alles? U hoeft geen vuurexpert te zijn om van een prachtig houtvuur te genieten. De Dik Geurts kachels zijn ontworpen voor gebruiksgemak en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en certificeringen. Dus, als u op zoek bent naar een knusse sfeermaker die ook nog eens een lust voor het oog is, dan is de Dik Geurts Modivar 5 EA/RS absoluut iets voor u, beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Nieuwschierig naar de andere modellen? Ontdek ze hier: de Modivar 5 met een Straight PlateauFloating Plateau en een Store Corner.

Nu de Dik Geurts Modivar 5 Store Front bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Dik Geurts Modivar 5 Store Front houthaard bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt de haarden van Dik Geurts ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dik Geurts Modivar 5 Store Front houthaard bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering EA:
  • Modivar 5, Store Front, met houtvak recht
  • External airkit € 135
Uitvoering RS:
  • Modivar 5, Store Front, met houtvak recht € 440
  • External airkit inclusief
Accessoires:
  • Muurset buitenlucht € 135
  • Stelvoet, set á 4 stuks € 38
  • Verloop Ø 125-130 mm, 120mm € 86
  • Verloop Ø 125-130 mm, 1000mm € 169
  • Schermplaat kachel € 103

Documentatie

Energylabel modivar 5 ea.pdf

Lijntekening dik geurts modivar 5 alle modellen.pdf

Installatiehandleiding dik geurts modivar 5.pdf

Gebruikershandleiding Dik Geurts houtkachels.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven