, , ,

Dik Geurts Lars 1000

 2.225,00


De Dik Geurts Lars is een van de strakke houtkachels uit het assortiment van Dik Geurts. Direct vallen de rechte lijnen gecombineerd met een robuust uiterlijk op. Praktisch is het houtvak onder de brandkamer. Boven de brandkamer heeft de Lars een bakboven.

De Dik Geurts Lars is leverbaar in 3 afmetingen. Ieder met zijn eigen verwarmende vermogen, en diameter rookkanaal. Zo is er altijd een model dat past in uw situatie.All modellen hebben de mogelijkheid om zowel via de achter als bovenzijde aangesloten te worden. De Lars beschikt niet over de mogelijkheid om een buitenluchtaansluiting aan te sluiten. Hierdoor haalt deze houtkachel altijd de benodigde zuurstof voor verbranding uit de woonkamer.

Het kleinste model, de Dik Geurts Lars 800

Met een vermogen van 3 tot 5kW is dit een bescheiden houtkachel. Dit maakt de kachel geschikt voor situaties waar een beperkt vermogen voldoende is. Hierbij past ook de kleine diamter rookkanaal van 130mm.

Het populairste model, Dik Geurts Lars 900

Met het vermogen tot 7kW sluit de Lars 900 goed aan bij de wensen van een gemiddelde situatie. Met een rendement van 83% en een energielabel van A+ passen de specificaties prima bij een moderne houtkachel. Ook de Lars 900 is compleet uitgevoerd met een bakoven.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires
  • External airkit (buitenlucht aansluiting) Ø 80mm € 135
  • Schermplaat € 99

Documentatie

Lijntek dg lars 1000.pdf

Scroll naar boven