, , , ,

Dik Geurts Instyle Corner 660 High

 3.580,00

Vraag nu een offerte aan voor de Dik Geurts Instyle Corner 660 High. Een prachtige hoekhaard, geschikt om te plaatsen in een bestaande situatie. 


Met een ideale hoogte van 52 cm is deze haard perfect voor nieuwe situaties (inbouw) of voor het transformeren van bestaande openhaarden (inzet). De extra zijruit kan naar wens aan de linker- of rechterzijde worden geplaatst, waardoor deze 2-zijdige haard ideaal is voor hoekinstallaties. Als u op zoek bent naar een lager formaat, dan is deze haard ook beschikbaar in de Low variant, met een hoogte van 49,5 cm.

Maximaal zicht, minimaal design

De stalen lijsten van slechts 20 mm breedte zorgen voor een uniek minimalistisch design, waarbij het glasoppervlak extra groot lijkt. Hierdoor geniet u van een weids vuurbeeld met minimale onderbrekingen, te bekijken vanuit verschillende hoeken. Wat past bij uw situatie, gaat u voor de linker- of rechterhoek?

Dik Geurts via Kachelplaats

De Dik Geurts Instyle Corner 660 High is verkrijgbaar via Kachelplaats, wij helpen u graag bij het verkrijgen van informatie en de eventuele aanschaf, maar de beslissing ligt bij u. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken welk model het beste bij uw situatie past. Klaar om binnenkort de Dik Geurts Instyle Corner 660 High te verwelkomen in uw huis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief vast kader, breedte 20mm en external airkit (buitenluchtaansluiting)
Hoek
  • Links of rechts

Documentatie

Energielabel instyle corner 660 high 01.pdf

Lijntekening dik geurts instyle corner 660 high links.pdf

Lijntekening dik geurts instyle corner 660 high rechts.pdf

Gebruikershandleiding dik geurts nl houtkachels.pdf

Scroll naar boven