, , ,

Dik Geurts Bora Corner Cubes

 5.255,00

De Bora Corner, een design houtkachel van de Nederlandse fabrikant Dik Geurts. Nu leverbaar via Kachelplaats.nl.


De Bora Corner Cubes, een klassieke haard op een set van drie stevige cubes, biedt niet alleen een warme en gastvrije sfeer, maar ook praktische houtopslag. Voor het ultieme comfort, kunt u de cubes eenvoudig draaien om te genieten van de haard vanuit elke gewenste hoek. Dit maakt de haard tot een tijdloze aanvulling op uw interieur, waar traditie en functionaliteit samenkomen voor een huiselijke uitstraling, terwijl de cubes ook dienen als handige opslagplek voor uw haardhout.

Bora Corner: Uw Vrije Keuze in Stijl en Plaatsing

De Dik Geurts Bora Corner is een opvallende houtkachel met diverse uitvoeringen. U heeft de keuze om de haard te plaatsen op een plateau, in cubes of deze aan de muur of het plafond te bevestigen. Vanuit twee hoeken biedt de haard een naadloos zicht op het vuur, waardoor het al snel een opvallende blikvanger in uw interieur wordt. De ruimte in de cubes of op het plateau kan tevens dienen als handige opslagruimte voor haardhout. Bovendien heeft u de mogelijkheid om bij de Bora Corner te kiezen tussen modellen die optioneel kunnen worden aangesloten op de buitenlucht (EA) en modellen die vooraf volledig luchtdicht zijn gemaakt (RS).

Kenmerkende elementen van Dik Geurts

In de Bora Corner haarden van Dik Geurts ontdekt u de kenmerkende robuuste stijl van het merk, met een diep antraciet uiterlijk en eenvoudige luchtschuif. Deze haarden onderscheiden zich door hun geavanceerde verbrandingstechnologie, die zorgt voor een hoog rendement en gebruiksgemak. Het gebruik van warmte reflecterend IR glas in de zijruit optimaliseert de verbranding en houdt de glasramen schoon. Met warmtevasthoudend vermiculiet wordt het rookkanaal sneller verwarmd en de haard produceert meer warmte, terwijl hij voldoet aan strenge emissienormen. Kortom, bij de Bora Corner haarden komen stijl, efficiëntie en gebruiksgemak samen.

Hoogwaardige kwaliteit

De houtkachels van Dik Geurts staan bekend om hun robuuste uitstraling, hoogwaardige kwaliteit en opvallend hoge rendement. Dit hoge rendement is deels te danken aan de slimme technieken die worden toegepast bij de productie van deze haarden. Dik Geurts haarden zijn uitgerust met infrarood glas om de warmte perfect te verspreiden. Bovendien hebben de modellen van Dik Geurts een dichte stookbodem en vermiculite binnenplaten in de verbrandingskamers, waardoor de warmte langer behouden blijft en het rendement hoog is.

Zeer eenvoudig in gebruik

De haarden van Dik Geurts staan bekend als hoog rendements haarden van uitstekende kwaliteit. Echter is dit niet het enige wat de Dik Geurts haarden zo populair maakt. De haarden beschikken namelijk over een handige luchtschuif waarmee u gemakkelijk de luchttoevoer kunt regelen. Stel de haard geheel zelf af naar de gewenste warmteafgifte door de luchtschuif verder dicht of open te schuiven. Kortom, compleet in controle van het vuur door de eenvoudige bediening van de Dik Geurts houtkachels.

Ontdek nu de unieke Dik Geurts Bora Corner en ervaar de perfecte combinatie van warmte, stijl, en gebruiksgemak.

Ook verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Nu de Dik Geurts Bora Corner bestellen bij Kachelplaats

Wilt u de stijlvolle Dik Geurts Bora Corner houthaard bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 06 26. U kunt de haarden van Dik Geurts ook bekijken in onze showroom in Kampen. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Dik Geurts Bora Corner houthaard bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Inclusief:
  • Zijruit links of rechts
  • Staand op Cubes
Buitenluchtaansluiting EA, external airkit optioneel:
  • Bora Corner, Cubes
  • External airkit naar beneden € 70
Buitenluchtaansluiting RS, external airkit inclusief:
  • Bora Corner, Cubes, External airkit naar beneden € 380
Accessoires:
  • Muurset buitenlucht € 135

Documentatie

Energylabel bora corner.pdf

Lijntekening dik geurts bora corner r l all versions.pdf

Gebruikershandleiding dik geurts bora corner.pdf

Installatiehandleiding dik geurts bora corner.pdf

Brochure dik geurts houthaarden en kachels 2022 2023.pdf

Scroll naar boven