, , ,

Charlton & Jenrick Purevision Countryman

 2.280,00

De Charlton & Jenrick Purevision Countryman houtkachel is verkrijgbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


CHARLTON & JENRICK PUREVISION COUNTRYMAN HOUTKACHEL

De Purevision Countryman houtkachel van Charlton & Jenrick is een degelijke vrijstaande kachel van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van metaal. De moderne kachel met een klassiek ontwerp komt prima tot zijn recht in zowel een boerderij als in een nieuw gebouwd herenhuis. Het model is met een nominaal vermogen van 5kW en een rendement van 80,2% geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes. Een groot venster aan de voorzijde van de kachel geeft een prachtig zicht op het vlammenspel. De krachtige airwash helpt bij het schoonbranden van de kachel en het produceren van een High Definition (HD) vlambeeld. De Purevision modellen voldoen aan de strengste Europese milieuwetgevingsvoorstellen die beschreven staan in het ECODESIGN 2022. Charlton & Jenrick geeft 12 jaar fabrieksgarantie op al haar producten.

De unieke eigenschappen van de Purevision Countryman serie:

– Gepatenteerd tertiair beluchtingssysteem die zorgt voor super efficiënte verbranding;

– Gemakkelijk met één hendel te bedienen automatisch luchtregelsysteem met uiterst krachtige “airwash”, waardoor de vensters altijd schoon en dus glashelder blijven;

– Innovatieve 3-standen smoorklepregeling voor brandschoon opstarten en stabiel brandend vuur;

– Verbrandingskamer bekleedt met uitzonderlijk hoogwaardige gegoten keramische wanden;

– Solide stalen deur in de ronde modellen, allen met RVS koelblijvende deurgreep en zelfsluitend veerslot. Met een zachte duw sluit de deur automatisch;

– Zowel geschikt voor hout- als kolenverbranding;

– Behorend tot de meest efficiënte verbrandingstoestellen, en;

– Aparte standaard regelstand voor verbranding van kolen;

Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee Engelsmannen, namelijk Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve en aantrekkelijke (hout)kachels tegen een betaalbare prijs.

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:

  • Houtvak laag 20cm € 150
  • Houtvak medium 40cm € 270

Documentatie

Brochure c j purevision.pdf

Lijntekening Countryman met hoog en laag houtvak.pdf

Lijntekening Charlton & Jenrick Purevision Countryman.png

EnergyLabel_Charlton_Jenrick_Purevision_Countryman.pdf

Scroll naar boven