, , ,

Charlton & Jenrick Polaris 1600 elektrisch

 3.926,00

De Charlton & Jenrick Polaris 1600 elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Polaris collectie van Charlton & Jenrick, waaronder de Charlton & Jenrick Polaris 1600 elektrische haard, biedt verbluffende realistische vuur- en vlam effecten die de eigenschappen in zich hebben van een echt haardvuur.

De Charlton & Jenrick Polaris biedt een realistisch ‘lint’effect van natuurlijke vlammen met een keuze in drie verschillende vlamkleuren en vijf verschillende vlamsnelheden. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een actief gloeiend vuurbed van sintels met vijf helderheidsinstellingen en een keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in continu wisselende cyclus.

Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling verschillend zijn en een perfecte natuurgetrouw effect uitstralen in een complete set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en ook schorsdelen. De set is compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.

Merk

CV aansluiting

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Houtset Quartered Split (max. breedte 1800) € 295
  • Houtset Driftwood (max. breedte 1500) € 350

Documentatie

Maattekening charlton and jenrick polaris 1600.pdf

Installatie en gebruikershandleiding charlton and jenrick polaris.pdf

Handleiding charlton and jenrick led light.pdf

Brochure charlton and jenrick polaris electric.pdf

Brochure elektrisch haarden charlton and jenrick.pdf

Scroll naar boven