, , ,

Bellfires View Bell XXL

 6.464,00


De Bellfires View Bell XXL 3 is een opvallende verschijning. Een brede lage haard met een geweldig vlammenspel. Als u een zeer brede haard zoekt, dan is de View Bell XXL 3 uw haard.

De haarden van Bellfires zijn de maatstaf wat betreft mogelijkheden en vrijheid. Het assortiment biedt voor iedere situatie een passend model, of het nu een smal en hoog model is of een zeer breed en laag model, Bellfires heeft het. De VIew Bell XXL 3 is een nieuwe toevoeging. Bij dit model kiest u voor een van de 2 branders, een Line Fire of een Centre Fire. Door de relatief lage ruit is een Premium Fire helaas niet mogelijk. De haard biedt verder de mogelijkheid om branderdecoratie naar wens uit te voeren. De ruit wordt standaard uitgevoerd gepolijst glas. Voor de achterwand heeft u de keuze uit zwarte lamellen, zwart stalen vlakke achterwand of de luxe zwart keramische spiegelwand.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard inclusief Hidden Door, Line Fire of Centre Fire, gepolijst glas, lamellen of stalen vlakke wanden, branderdecoratie en afstandsbediening 
Opties:
  • Hidden Door+ 10 cm. € 443
  • Zwart keramische spiegelwand (achterwand) € 536
  • Convectiekast € 152
  • Verlengde stelpoten (4) inclusief adapterset € 143
  • Wifi-Module + afstandsbediening € 221
  • Wifi-Module + puck (excl. afstandsbediening) € 149

Documentatie

Maattekening view bell xxl 3.pdf

Scroll naar boven