Bellfires View Bell gashaarden

De View Bell-serie van Bellfires biedt nieuwe mogelijkheden om een bijzonder interieur neer te zetten. Bellfires heeft 9 modellen ontworpen. Niet alleen variërend in grootte, maar in oriëntatie. Zo is er een “verticaal” model, die is hoger dan hij breed is. Ook zijn er twee “room divider” modellen, ware kunststukjes waarmee u een praktische scheiding in uw woning aanbrengt. Zo geniet u als het ware dubbel van uw haardvuur!

Toont alle 9 resultaten

Maar wat is de overeenkomst tussen deze Bellfires View Bell gashaarden? Ze beschikken elk over 3 glazen ruiten. Deze ingenieus ontworpen ramen sluiten strak op elkaar aan. Dit geeft u het mooist mogelijke uitzicht op het vlammenspel dat zich in de haard afspeelt. Een enorm sfeervol vuur, maar ook een ideale warmtebron!

De nieuwe View Bell 3

De nieuwste generatie View Bell haarden is de Bellfires View Bell 3. Met deze vernieuwde haarden bewijst Bellfires opnieuw leidend te zijn in de sfeerhaarden markt. Zo zijn de branders volledig opnieuw ontwikkeld. Daarnaast zijn de mogelijkheden ook uitgebreid, de View Bell 3 modellen zijn ook leverbaar met een zwart glazen achterwand. De nieuwe achterwand geeft het vuur een extra dimensie, de vlammen komen nog meer tot leven. Verder is de houtset ook vernieuwd, hierdoor is het vuurbeeld nog realistischer geworden. Het vlammenspel is bijna niet meer te onderscheiden van een echt houtvuur.

Warmtebron

Omdat de View Bell in de verschillende maten beschikbaar is, is er altijd een model dat perfect bij uw woonkamer past. Het kwalitatief hoogwaardige verbrandingssysteem van Bellfires zorgt voor een hoog rendement bij de verbranding. Het speciaal ontworpen keramische systeem is robuust en gaat lang mee. Dit systeem is ook nog eens specifiek ontworpen om prachtige vlammen voort te brengen.

View Bell modellen

In het kort een overzicht van de beschikbare modellen:

  • Small, Medium, Large, XL en XXL
  • Vertical
  • York, Topsham en Derby

Op maat

Gashaarden van Bellfires bieden altijd uitgebreide mogelijkheden om naar uw smaak ingericht te worden. De modellen kunnen in “hidden door”-uitvoering geleverd worden. Daarmee wordt de haard randloos in de muur ingebouwd en zijn alleen de drie ruiten zichtbaar. Maar u kunt ook kiezen uit een van de design-kaders die Bellfires ontworpen heeft. Maar dat is nog maar het begin. Enkele modellen bieden de optie om een stalen vlakke wand te installeren. En u kunt een convectiepakket installeren. Daarmee wordt koude lucht langs de kachel geleid. Deze opgewarmde lucht kan vervolgens naar andere kamers worden getransporteerd. Zo profiteren meerdere vertrekken direct van uw View Bell.

Het vuurbeeld kunt u ook nog eens zelf bepalen. Houtvuur met de decoratieve houtblokken, die uiterst realistisch zijn. Of marmersplit, of keramische keien. Kom eens langs in de showroom om deze vuurbeelden te ervaren!

Gemak met de Bellfires View Bell

Een van de voordelen van gashaarden ten opzichte van houthaarden is het gemak waarmee een gashaard te bedienen is. Dat geldt uiteraard ook voor de Bellfires View Bell. Eenvoudig de vlammen een standje hoger of lager zetten met een draaiknop op de haard zelf. Maar het kan nog mooier, dit dankzij de afstandsbediening. Zo blijft u lekker aan tafel de krant lezen terwijl u de temperatuur ophoogt. Of blijft u ontspannen op de bank zitten terwijl u de kamer nog wat extra sfeervolle vuurgloed toedient.

Scroll naar boven