, , , ,

Barbas Universal-6 70

 2.992,00

Deze houtinzethaard van Barbas is voorzien van de nieuwste verbrandingstechnieken. Vanwege de ideale afmetingen kunnen deze haarden zowel in nieuwe, als in bestaande situaties geplaatst worden. Standaard zijn de haarden uitgerust met een convectiemantel.


De Universal-6 70 behoort tot de 6e generatie inzethaarden van Barbas. Deze haard kent een grote schare fans en mag zich ondertussen een ware klassieker noemen. Bij deze haard zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo was bij de voorgangers de optionele ventilator onder de brandkamer geplaatst. Na het herontwerp bevindt deze zich aan de achterkant. Hierdoor beschikt de Universal-6 over een 9cm verdiepte stookbodem. Deze herontworpen stookruimte zorgt voor een betere verbranding onder alle omstandigheden.

Ook de sluiting van de deur is onder handen genomen. Door de grijpende beweging van het sluitmechanisme wordt de deur tegen de afdichting aangetrokken. Dit zorgt voor een volledig luchtdichte afsluiting en een ruit die langer schoon blijft.

Kies uw uitvoering van de Universal-6 70

Deze haard is volledig aan te passen aan uw wensen. Zo heeft u voor de kaders keuze uit 4 verschillende opties welke allemaal een eigen uitstraling hebben. Zo creeert u de sfeer die het best past bij uw woning. Daarnaast is er de mogelijkheid om de haard uit te bereiden met een ventilatorset. Hiermee wordt de warmte van de kachel sneller door de gehele ruimte verspreid. Daarnaast kan wanneer de haard als inbouwhaard geplaatst wordt ook voorzien van een convectieset, de ideale manier om de warmte snel en goed te verspreiden.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard kaderloos en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Kader
  • Inbouw kader € 264
  • Klassiek kader op maat € 464 *
Accessoires
  • Convectieventilator set € 257
  • Verbrandingslucht toevoer via achterzijde € 57
  • Verbrandingslucht toevoer via onderzijde € 20
  • Verlengde potenset € 75

*Bij de optie Klassiek kader op maat, is de Verlengde potenset verplicht

Documentatie

Energielabel barbas universal 6 70.pdf

Maattekening barbas universal 6 70.pdf

Brochure Barbas houthaarden.pdf

Barbas wood product overview.pdf

Brochure Barbas productinnovaties 2022.pdf

Scroll naar boven