, , ,

Barbas Cuatro-7 60-60

 3.350,00

De Barbas Cuatro-7 60-60 inzet houthaard is nu leverbaar via Kachelplaats!


Ervaar de gezelligheid met de Cuatro-7 60-60 inzet houthaard! Deze prachtige uitvoering, verfraait en verwarmt iedere ruimte. Dankzij het ontwerp, waar goed over nagedacht is, is deze haard een ultieme toevoeging voor warmte en gezelligheid.

Stijlvol

Als u op zoek bent naar vernieuwing van uw haard of zelfs naar een volledig nieuwe opstelling, maakt u met deze haard een uitstekende keuze. Ook verkrijgbaar als Cuatro-7 50-60 en Cuatro-7 75-60. Deze veelzijdige haard kan dienen als inzethaard of inbouwhaard, en is verkrijgbaar in diverse formaten en met verschillende kaders. Hierdoor kan de haard snel aan uw specifieke wensen voldoen. De beslissing ligt bij u; waar gaat uw voorkeur naar uit?

Slimme functies

Bij Barbas hebben ze deze haard uitgerust met diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een buitenluchtaansluiting, convectiemantel, convectieventilator en opti-Air. Deze toevoegingen zorgen voor ultiem gebruikersgemak. Met de Opti-Air ontvangt u een signaal wanneer het tijd is om hout toe te voegen, zodat u altijd geniet van optimaal comfort en de perfecte warmte.

Dankzij het doordachte beluchtingssysteem en de optie om buitenlucht te gebruiken, past deze haard moeiteloos in elk type woning, zowel oud als nieuw. Pas het aan naar uw persoonlijke voorkeuren voor een unieke en aangename ervaring.

Ontdek de Barbas Cuatro-7 60-60: Koop nu direct bij Kachelplaats!

Heeft u interesse in de Barbas Cuatro-7 60-60? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan bij Kachelplaats voor de scherpste prijs. Heeft u verdere vragen? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs via 038 760 06 26 of stuur een e-mail naar info@kachelplaats.nl. Wij staan voor u klaar!

Merk

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Opties

Standaard met gietijzer, betonkeramiek of vermiculiet interieur
Kader:
  • Opbouw-/ inbouwkader € 314
  • Klassiek kader op maat € 514
Accessoires:
  • Convectiekast € 182
  • Conventieventilator inclusief luchtbox € 471 *
  • Luchtbox € 127 ***
  • Verlengde potenset € 182
  • Opti-air € 1085 **

* Bij optie convectieventilator, convectiekast en verlengde potenset verplicht

** Bij optie Opti-air, convectiekast en verlengde potenset verplicht.

*** Bij optie luchtbox, verlengde potenset verplicht

Documentatie

Energielabel barbas cuatro 7 60 60.pdf

Maattekening cuatro 7 60 60.pdf

Brochure barbasbellfires barbas wood.pdf

Scroll naar boven