, , ,

Barbas Box 20 75

 3.572,00

De Barbas Box 20 75 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De BOX is de nieuwe moderne Design houtkachel. Een echt Dutch Design en ook nog geproduceerd in Nederland. De kachel valt op door zijn minimalistische strakke lijnen. Combineer de kachel met de optionele houtopslagmodule en er ontstaat een bijzonder strak geheel. Ook het rookkanaal is bij het ontwerp betrokken. Bij de BOX houtkachels is een bijpassend rookkanaal leverbaar. Bijvoorbeeld een enkelwandige buis van 1,95 meter in kleur. In gebruik is deze kachel ook een opvallende verschijning. De kachel kan luchtonafhankelijk branden van de ruimte waarin deze staat. Het sluitwerk van de deur is strak weggewerkt En de verbranding is bijzonder efficient, mede door beton keramiek binnenwerk.

Optimale aansluitmogelijkheden voor de BOX Houtkachel

De BOX 20 75 houtkachel wordt standaard geleverd met een bovenaansluiting, maar u hebt ook de mogelijkheid om deze aan de achterzijde aan te sluiten. Voor de bovenaansluiting wordt een bijpassend enkelwandig rookkanaal meegeleverd, precies in de kleur van de kachel, zodat deze naadloos aansluit. U kunt kiezen of u de buitenluchtaansluiting aan de achter- of bovenzijde wilt monteren. Natuurlijk kan de kachel ook eenvoudig de verbrandingslucht uit de woonkamer halen.

Bestel nu de Barbas Box 20 75 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas Box 20 75 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas Box 20 75 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard met Stalen deur, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires:
  • Houtopslagmodule € 785
  • Glazen deur € 291
Verbrandingsluchttoevoer:
  • via achterzijde € 57
  • via onderzijde € 20

Documentatie

Mt box 20 75.pdf

Energielabel barbas box 20 75.pdf

Productoverzicht barbas box.jpg

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven