, , ,

Barbas Box 20 55

 3.023,00

De Barbas Box 20 55 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


En toen was er de BOX, een serie houtkachels met een modern en minimalistisch ontwerp. Strakke lijnen, geen overbodige zaken, een houtkachel zoals een houtkachel bedoeld is. De haarden worden gemaakt door het gerenommeerde Barbas. Een Nederlandse fabrikant die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Over ieder detail is nagedacht en elk onderdeel is uitvoerig getest. Dit zie je terug in bijvoorbeeld hoe de scharnieren van de deur zijn uitgevoerd, of hoe het sluitmechanisme werkt. Daarom is het goed om deze kachels in de showroom uit te proberen, dan zie je het verschil.

De BOX 20 55 lijk sterk op al zijn broertjes, ten opzichte van de BOX 52 is de BOX 20 55 een centimeter of 15 hoger. Dat geeft de kachel direct een heel andere uitstraling. De ruit geeft een meer verticale oriëntatie op het vuur.

De BOX 20 55 heeft de mogelijkheid om enkelwandig afvoermateriaal in de kleur van de kachel mee te bestellen. Deze buizen zijn op kleur van de kachel, zo wordt dit een naadloos geheel. Het assortiment bestaat uit rechte meters en bochten.

Bestel nu de Barbas Box 20 55 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas Box 20 55 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas Box 20 55 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard met Stalen deur, vermiculiet of betonkeramiek interieur en verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires
  • Houtopslagmodule € 719
  • Glazen deur € 291
Verbrandingsluchttoevoer
  • Via achterzijde € 57
  • Via onderzijde € 20

Documentatie

Mt box 20 55.pdf

Energielabel barbas box 20 55.pdf

Productoverzicht barbas box.jpg

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven