, , ,

Barbas BOX 20 40

 2.722,00

De Barbas BOX 20 40 vrijstaande houthaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact met ons op voor de beste prijs.


De Barbas BOX 20 40 is een nieuwe blinkvanger. Deze houtkachel past in een moderne omgeving. Een strak ontwerp dat past bij deze tijd uitgevoerd in robuust 8mm dik staal. Dit maakt de BOX stoer en doordacht te gelijk.

Compact en Efficiënt

De BOX 20 40 is het kleinste ontwerp in deze serie. De breedte is iets meer dan 40cm. Hierdoor is de ruimte in de verbrandingskamer beperkt, er passen houtblokken tot 20cm in. Het verwarmende vermogen is tussen de 4 en 6 kW. Hiermee past de kachel ook in de situaties waar de warmtevraag minder groot is. Zoals in goed geïsoleerde woningen. Hiervoor beschikt de kachel ook over de optionele externe luchttoevoer. Zo kan de kachel luchtonafhankelijk branden van de kamer waarin deze staat.

De BOX houtkachels kunnen compleet met één-enkelwandig rookgasafvoerkanaal dezelfde kleur geleverd worden. Zo sluit het rookkanaal precies aan op het ontwerp van de kachel. Informeer naar de mogelijkheden.

Bestel nu de Barbas BOX 20 40 bij Kachelplaats

Wilt u de Barbas BOX 20 40 bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel gerust naar 038 760 0626. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Geniet u straks van de Barbas BOX 20 40 bij u thuis?

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Standaard met Stalen deur, vermiculiet of betonkeramiek interieur en
verbrandingsluchttoevoer via voorzijde
Accessoires
  • Houtopslagmodule € 654
  • Glazen deur € 291
Verbrandingsluchttoevoer
  • Via achterzijde € 57
  • Via onderzijde € 20

Documentatie

Mt box 20 40.pdf

Energielabel barbas box 20 40.pdf

Productoverzicht barbas box.jpg

Brochure barbas box.pdf

Scroll naar boven