, ,

Yakiniku Large 19 Inch Kamado Grill

 1.199,00

De Yakiniku Large 19 Inch Kamado Grill is leverbaar via Kachelplaats.


Meerdere gerechten willen klaarmaken? Dat kan met de de Yakiniku Large 19 Inch Kamado Grill. Dankzij het grillopervlakte van 49cm is dit mogelijk. Verras je familie of vrienden van een heerlijke maaltijd als echte chef-kok op je kamado bbq. Dankzij de uitklapbare zijtafels heb je altijd ruimte voor je accessoires en andere grill benodigdheden. De kwalitatieve bamboe zijtafels geleiden geen warmte en zijn hittebestendig.

Standaard zeer compleet

De kamado’s van Yakiniku worden standaard zeer compleet geleverd:

  • Bamboe handvat. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bamboe en geleidt geen warmte, waardoor je veilig het deksel kan openen tijdens bereiding.
  • Draagbaar onderstel. Met het draagbaar onderstel verplaats je gemakkelijk jouw Yakiniku en neem je deze mee naar de camping, op vakantie of naar je buren.
  • Vuurschaal. De keramische vuurschaal is vuurvast en speciaal gemaakt voor extreem hoge temperaturen.
  • Kolen rooster. Laat je houtskool rusten op het kolenrooster en gebruik de as krabber om ervoor te zorgen de as door de gaatjes verdwijnt.
  • Schoorsteen met regenhoed. Met deze robuuste schoorsteen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS 304 zorg jij ervoor dat jouw Yakiniku precies de gewenste temperatuur bereikt. En dankzij de regenhoed wordt het bereidingsproces niet verstoord bij regen of neerslag.
  • RVS grill rooster. Gemaakt van RVS 304 en vaatwasser bestendig. Het rooster bevat een luikje waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen.
  • Schiernieren 11”en 13”. Yakiniku levert alle Kamado modellen altijd met een voorgemonteerd scharnier. Afstelling naar eigen wens is mogelijk.
  • Thermometer. Lees nauwkeurig de temperatuur af met de robuuste thermometer.

Alle kamado’s van Yakiniku hebben een luxe zwarte uitvoering en zijn vervaardigd uit de beste materialen. Door een combinatie van extra dik keramiek en cordieriet kunnen alle kamado’s uit het assortiment alle weersomstandigheden aan. Het gebruik van type 304 roestvrij staal zorgt voor de verdere hittebestendige afwerking. De Large wordt standaard voorzien van een aspan en kolenmand, voor het makkelijk verwijderen van as en houtskool. Zo haal je niet alleen een hoogwaardig product in huis maar voorzie je jouw tuin of (buiten)keuken ook van een luxe uitstraling.

Eenvoudig uit te breiden

De Yakiniku Large 19 Inch Kamado Grill is gemakkelijk uit te breiden met extra accessoires zoals een verhoogd rooster dat zorgt voor een extra grill oppervlakte van 70%. Naast deze accessoire kan de kamado ook omgetoverd worden tot pizzaoven middels een pizzasteen in combinatie met de makkelijk te gebruiken heat deflector. Deze deflector zorgt ervoor dat het eten niet aan direct vuur blootgesteld wordt zodat de ideale garing bereikt kan worden.

Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs voor alle mogelijke accessoires bij deze Yakiniku kamado.

Merk

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rookgasafvoer

Type

Opties

Documentatie

Yakiniku brochure 2022 nl.pdf

Scroll naar boven