, ,

Spartherm Fuora R

 2.720,00

De Spartherm Fuora R is ontworpen voor het gebruik op het terras, tuin, veranda of overkapping. Zo kunt alle seizoenen genieten van niet alleen een aangename warmte maar ook van een prachtig vlammenspel.


Met de Fuora R geniet u bij iedere gelegenheid buiten van een prachtig haardvuur. Een modern en stijlvol model gashaard voor buiten. Met deze tuinhaard geniet u op het terras, in uw tuin of onder de overkapping van een sfeervol en warm vuur. Ideaal voor koudere dagen en zwoele zomeravonden.

Fuora R gashaard voor buiten

Dit model is niet alleen ideaal voor in uw tuin, maar ook zeer geschikt voor op het terras. Met een terrashaard op gas kunt u uw gasten of vrienden direct voorzien van sfeer en warmte. Het opvallende design van de Dru Fuora R gashaard buiten, is dat u panoramisch zicht geeft op het vuur. De ronde haard heeft een strakke vormgeving en past daarom erg goed in een modern vormgegeven tuin of terras.

Eigenschappen

In het wit of zwart gepoedercoate onderstel kunt u een gasfles van 11 KG kwijt. Dit zorgt ervoor meer dan 36 uur kunt genieten van een sfeervol vlammenspel. Wilt u de gashaard buiten op een andere plek neerzetten? Met de ingebouwde handgrepen en wielen onder de haard is dit geen probleem. U kunt de haard beschermen tegen weersinvloeden met een bijpassende beschermhoes. Deze kunt u samen met de buitenhaard van Dru bestellen.

Bestel de Fuora R van Dru bij Kachelplaats

Wilt u graag een gashaard buiten in uw tuin of op het terras? Wij leveren de gashaard gratis bij u thuis. Heeft u een vraag over de Fuora R buitenhaard? Neem dan contact met ons op

Merk

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

,

Type

Vermogen

Opties

(aardgas of propaan)
inclusief lavastenen, verrijdbaar
Accessoires:
  • Beschermhoes € 95
  • Overgangskoppeling, uitwendig 21,8 mm x 1/14″ €25

Documentatie

Lijntekening spartherm fuora r.pdf

Brochure spartherm tuinhaarden.pdf

Scroll naar boven