, ,

Xaralyn inbouw unit S bio-ethanol haard

 889,00

De Xaralyn Inbouw unit S bio-ethanol haard is leverbaar via Kachelplaats.


Ontdek de Xaralyn Inbouw Unit S, een bio-ethanol haard die met gemak ontstoken kan worden, waardoor u snel kunt genieten van een aangename warmte en een betoverend vuurbeeld.

Ombouw inclusief brander

De Xaralyn Inbouw Unit S bestaat uit een inbouwunit en een brander. Deze inbouwunit is niet alleen mooi om te zien, maar beschermt daarnaast ook uw meubelstuk tegen de warmte die vrij komt. De keramische branders van Xaralyn zijn voorzien van een levenslange garantie, waarmee de duurzaamheid van uw haard wordt gegarandeerd.

Veelzijdig

Met veelzijdige opties om te combineren en in te bouwen, is deze inbouwunit onder andere perfect voor het vernieuwen van een open haard. Bovendien heeft de Xaralyn Inbouw Unit S geen rookkanaal of schoorsteen nodig, maar zorgt wel voor de gewenste sfeer en warmte in uw ruimte.

Is de Xaralyn Inbouw Unit S de haard die u zoekt?

Ontdek de warmte en stijl die deze bio-ethanol haard te bieden heeft. Wij van Kachelplaats helpen u graag bij de juiste keuze en de haard waar u naar op zoek bent. Waardoor u straks kunt genieten van een aangename warmte en een prachtig vuurbeeld.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Accessoires:
  • Knisper module € 79
  • Keramische houtset (6 stuks) € 109
  • Witte kiezels 5kg € 39
  • Basalt split 4kg € 39
  • Elektrische USB aansteker 23 cm € 20
  • Bio ethanol 1 liter CL100, wordt geleverd per doos (12 X 1 liter) € dagprijs

Documentatie

Lijntekening xaralyn inbouw unit s.png

Inbouwinstructies xaralyn.pdf

Gebruikershandleiding xaralyn.pdf

Scroll naar boven