, , ,

Wanders Square 60G

 3.525,00

Wanders Square 60 gas


De diverse Wanders Square inzet gashaarden zijn perfect geschikt om van een open haard een gesloten gashaard te maken. Dankzij het speciale systeem van Wanders kan het concentrische gesloten systeem worden geïnstalleerd zonder de bestaande schouw te slopen. De Wanders Square 60G wordt standaard geleverd met een ventilator voor optimale prestaties.

Een efficiënt gesloten systeem

Een gesloten gashaard is vrijwel overal te plaatsen. Door het gebruik van concentrisch buismateriaal, waarbij een buis binnen een andere buis wordt geplaatst, vindt het aanzuigen van de verbrandingslucht en de afvoer van de verbrandingsgassen via één kanaal plaats. Dit kanaal kan zelfs horizontaal worden gemonteerd, waardoor het geschikt is voor diverse installaties. Vooral voor goed geïsoleerde woningen is een gesloten systeem de meest toegepaste techniek.

Ervaar gemak en comfort met Kachelplaats

Stap binnen bij Kachelplaats en ontdek de veelzijdige Wanders Square inzet gashaarden, perfect geschikt om van een open haard een gesloten gashaard te maken. Bij Kachelplaats helpen we u graag bij het vinden van de perfecte haard voor uw huis, waarbij gemak en comfort centraal staan.

Merk

CV aansluiting

Energielabel

Brandstof

Bovenaansluiting

Achteraansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Documentatie

Energielabel wanders square 60g.pdf

Lijntekening infoblad square 60g.pdf

Installatie handleiding square 60g.pdf

Wanders afstandsbediening.pdf

Brochure Wanders fires stoves.pdf

Scroll naar boven