, , , ,

Wanders Nebula 610

 2.350,00

De Wanders Nebula 610 elektrische haard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


U bent op zoek naar een stijlvolle en moderne haard voor uw huis? Dan is de nieuwste elektrische haard van Wanders precies wat u nodig heeft. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen; 24″, 30″ en 36″, biedt deze haard u de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Maak uw eigen unieke haard

Met de veelzijdigheid van deze haard kunt u uw eigen unieke stijl creëren. U heeft de keuze om een front, hoek of driezijdige haard te maken, dankzij de onderdelen die meegeleverd worden in de doos. Zo past de haard perfect bij uw interieur en voorkeuren.

Breng sfeer in elke ruimte

Niet alleen biedt deze haard u warmte en comfort, maar ook sfeer. Met de mogelijkheid om de haard te laten branden in verschillende kleuren, kunt u altijd een kleurencombinatie kiezen die bij u past. Of u nu wilt ontspannen in een rustgevende blauwe gloed of een levendige rode tint, de keuze is aan u.

Eenvoudige bediening voor maximaal comfort

Het bedienen van deze haard is eenvoudig en handig. U kunt het toestel bedienen via de haard zelf, de afstandsbediening, een handige app op uw smartphone of met het wandbedienpaneel. Zo kunt u altijd de gewenste instellingen aanpassen zonder uw comfortabele plek te verlaten.

Upgrade uw haard met luxe branderdecoratie

Maak uw haard nog specialer met de mogelijkheid om deze te voorzien van luxe branderdecoratie. Hiermee voegt u een extra vleugje elegantie toe aan uw interieur en geniet u van een nog authentiekere haardervaring.

Verkrijgbaar bij Kachelplaats

Geïnteresseerd in deze prachtige elektrische haard van Wanders? Neem dan contact met ons op bij Kachelplaats en wij helpen u graag verder. Transformeer uw huis en geniet van warmte, comfort en stijl met de Wanders Nebula 610.

Merk

Brandstof

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Opties:
  • Afstandsbediening PRO € 65
  • Luxe branderdecoratie € 100
  • Opbouw bedieningspaneel € 130
  • Black Edition Wall € 975
  • Black Edition High € 975

Documentatie

Lijntekening wanders nebula.pdf

Lijntekening wanders black edition nebula 610.pdf

Scroll naar boven