, ,

Trimline 55XH Front

 5.500,00

De Trimline 55XH Front gashaard is leverbaar via Kachelplaats. Neem contact op voor de scherpste prijs.


De Trimline 55XH Front gashaard is een hoge haard van het merk Trimline Fires. Dankzij de hoge ruit heeft deze haard een WOW effect voor uw interieur. Gemakkelijk in te bouwen in een wand of schouw. Volledig naar eigen wensen aan te passen. Hierbij heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende achterwanden, zoals rillen, steenmotief of een zwart glazen achterwand.

Trimline

Deze unieke gesloten inbouw gashaarden kunnen volledig worden geïntegreerd in een wand of bouwkundige constructie. Het speciale ‘frameless’ ontwerp geeft een bijna niet zichtbare afwerkrand, welke een zeer fraaie en strakke afwerking tot resultaat heeft. Het gevoel van een moderne open haard, met de efficiency van een gesloten verbrandingssysteem. Deze haarden passen in vele interieurs, moderne, klassieke of eventueel in combinatie met een schouw. Het vlambeeld is zeer realistisch en kan niet worden onderscheiden van een echt houtvuur.

Trimline fires

Trimline fires is sinds lange tijd een trendsettende en gerenommeerde Nederlandse fabrikant van een breed scala van elegante verwarmingsproducten. Trimline fires biedt oplossingen voor alle interieurs en situaties. Profiteer van het gemak en comfort welke de gashaarden bieden en vertrouw op de ervaring en de service die Trimline fires u ter beschikking stelt.

Merk

Energielabel

Brandstof

,

Bovenaansluiting

Kleur

Rendement

Rookgasafvoer

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:

  • Trimline 55XH Front
  • Trimline 55XH Front AR glas € 550

Optioneel:

  • LED branderbed € 385

Documentatie

Maattekening trimline 55xh front.pdf

Energielabel trimline 55xh front.pdf

Brochure trimline fires gashaarden.pdf

Gebruikershandleiding trimline fires.pdf

Scroll naar boven