, , ,

Trimline 220e Solus

 3.995,00

De Trimline 220e Solus is leverbaar via Kachelplaats. Vraag een offerte aan voor de beste prijs.    


Bent u op zoek naar een sfeermaker in uw huis? Dan is de Trimline 220e Solus elektrische haard zeker een goede optie. Deze prachtige haard geeft warmte en sfeer, waardoor het een waardevolle en stijlvolle toevoeging is voor iedere ruimte.

Gemakkelijk te bedienen

Dankzij de afstandsbediening en de app is deze haard gemakkelijk te bedienen, daarnaast heeft u geen gedoe met hout slepen, een afvoer aanleggen of rook. De vlammen dansen gezellig boven een realistisch brandstofbed, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Optimaal genieten

Er is gekozen voor vele opties, zo kunt u kiezen uit verschillende formaten en welk model u wil. Kiest u voor een front, hoek of 3-zijdig model? De optionele Solus ambient verlichtingsset geeft u de mogelijkheid om uit 15 verschillende kleurmodi te kiezen, zodat u de perfecte sfeer verzorgt. De bediening van de haard is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u altijd voor de instellingen kunt kiezen voor uw comfort. De haarden worden ontworpen en gemaakt door dezelfde fabrikant, waardoor u zorgeloos kunt genieten dankzij de goede kwaliteit.

Is de Trimline 220e Solus voor u de perfecte match?

Bij Kachelplaats vind u de Trimline 220E Solus elektrische haard in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd de perfecte match vindt voor uw interieur. Bezoek onze showroom of bekijk het assortiment online en creëer een warme en uitnodigende sfeer in uw huis met deze prachtige elektrische haard van Trimline.

Merk

Kleur

Type

Vuurzicht

Vermogen

Opties

Uitvoering:

  • Front
  • Corner (2-zijdig)
  • Panoramic (3-zijdig)

Accessoires:

  • Coppice houtset € 675

Documentatie

Brochure Thermocet Elektrisch.pdf

Installatie en gebruikershandleiding Thermocet Trimline Solus.pdf

Scroll naar boven